Πάρτε σκούπα κ. Κ. Καραμανλή, αυτή τη φορά ο ελληνικός λαός θα είναι μαζί σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150106114136

Κ. τ. Πρωθυπουργέ των Ελλήνων, Κ. Καραμανλή
Πέντε χρόνια και τρεις μήνες μετά την πτώση της κυβέρνησής σας οι Έλληνες καλούμαστε για μια ακόμη φορά να εκλέξουμε τη νέα κυβέρνηση.
Ο ελληνικός λαός εξαθλιωμένος από τα συνεχή μνημονιακά μέτρα, θυμωμένος από την παταγώδη αποτυχία των μνημονιακών κυβερνήσεων, την απεριόριστη αλληλοκάλυψή τους στα εγκλήματα της προμελετημένης υπαγωγής της χώρας σε καθεστώς οικονομικής κατοχής είναι έτοιμος να δώσει εντολή διακυβέρνησης της χώρας είτε αυτοδύναμη είτε συνεργασίας στο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έρχεται έστω και με τις νεφελώδεις θέσεις του να υποσχεθεί ανακούφιση στο δοκιμαζόμενο λαό!
Στην ψυχή του Έλληνα φωλιάζει απεριόριστο μίσος και θυμός για τη συκυβέρνηση των σαμαροβενιζέλων που ανάστησε το σημιτικό ΠΑΣΟΚ και επέτρεψε στον Παπανδρέου με θρασύτητα να διεκδικεί εκ νέου την ψήφο του, επειδή ακριβώς είναι ασφαλής και σίγουρος ότι δε θα πληρώσει για την προδοσία του.
Συγχρόνως ο κ. Τσίπρας υπόσχται την τιμωρία των ενόχων που μσς οδήγησαν στη μέγγενη του Δ.Ν.Τ. με εξεταστική επιτροπή και αυτό επίσης δίνει κάποια ελπίδα κάθαρσης και δικαιοσύνης.
Βλέπετε, κ. πρόεδρε, όλοι λίγο πολύ πλέον αντιλαμβάνονται τους λόγους της πτώσης της κυβέρνησής σας το 2009, αλλά και το τι προηγήθηκε αυτής.
Εκείνο που μέσα στο κλίμα απελπισίας, στην κατατρομοκράτηση που έρπει διαρκώς, δεν είναι αντιληπτό είναι το τι μπορεί να επακολουθήσει με μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Ήδη το κόμμα που φέρεται να είναι πρώτο στις δημοσκοπήσεις ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τους Οικολόγους Πράσινους και κατεβάζει υποψήφιο τον κ. Τρεμόπουλο στη Θεσσαλονίκη..
Δε θα πω πολλά περισσότερα.
Θα επικαλεσθώ μόνο την καταγωγή σας και τον αγώνα που κάνατε ενάντια σε όλους για να ασκήσετε το ΒΕΤΟ για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.
Ξέρω πολύ καλά, κ. πρόεδρε, ότι ποτέ δε σας ένοιαξε οποιοδήποτε αξίωμα πέραν από την ανάγκη σας να υπηρετήσετε το εθνικό συμφέρον.
Νομίζω, όμως ότι θα πρέπει να βγάλετε τους Έλληνες από το επικίνδυνο από κάθε άποψη αδιέξοδο που έχουν βρεθεί, υπερασπιζόμενος αυτά που εσείς με την πολιτική σας και με προσωπικό κόστος προσφέρατε παρακαταθήκη στον ελληνικό λαό!
κ. Κ. Καραμανλή, αυτή τη φορά ο ελληνικός λαός θα είναι μαζί σας
Φ. Ασημακόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ