Μουσουλμάνοι γιόρτασαν την γέννηση του Μωάμεθ στην Ινδία ξυλοκοπώντας ινδουιστές!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

μουσουλμανοιΚατέστρεψαν καταστήματα και οχήματα μετά από πορεία για την επέτειο γέννησης του προφήτη τους, και κρατώντας όπλα χτύπησαν μέχρι και μικρά παιδιά, γιατί ήταν ινδουιστές και όχι μουσουλμάνοι!!!

Με τι άλλο καλύτερο τρόπο θα μπορούσαν οι μουσουλμάνοι την Ινδίας να γιορτάσουν τα γενέθλια του Μωάμεθ από το να ακολουθήσουν το παράδειγμα του ίδιου του ανθρωποφάγου του προφήτη τους; Με αφορμή την μεγάλη ισλαμική γιορτή για τα γενέθλια του Μωάμεθ μουσουλμάνοι στην Giridih της Ινδίας επιτέθηκαν σε ινδουιστές και λεηλάτησαν τα καταστηματά τους, αφήνοντας περίπου δέκα άτομα τραυματισμένα, συμπεριλαμβανομένων και μικρών παιδιών.

Η βίαια αναταραχή που επικράτησε στην κοινότητα της πόλης μεταξύ μουσουλμάνων και ινδουιστών ξεκίνησε με τους πιστούς των Μωάμεθ να επιτίθενται κατά των ινδουιστών συμπολιτών τους το πρωί της Κυριακής, με την τοπική αστυνομία να αναγκάζεται να απαγορεύσει τις συναθροίσεις πολιτών, προκειμένω να επαναφέρει την τάξη στην ινδική επαρχία Giridih.
islamic-upsurge-in-giridih
Οι αναφορές κάνουν λόγο για καταστροφές καταστημάτων και οχημάτων, καθώς οι μουσουλμάνοι της περιοχής εκτόξευαν βροχή από πέτρες ακόμα και κατά των αστυνομικών δυνάμεων που έσπευσαν να καθησυχάσουν το οργισμένο ισλαμικό πλήθος. Επίσης, οι μουσουλμάνοι κάτοικοι πυρπόλησαν άλλα μαγαζιά που ανήκαν σε ινδουιστές συμπολίτες τους, με την αστυνομία αρχικά να αρνείται να επέμβει συλλαμβάνοντας τους ισλαμιστές που ξεκίνησαν τα επεισόδια και να αναγκάζεται να απαγορεύσει την κυκλοφορία και τις συναθροίσεις στους δρόμους για την αποκατάσταση της ηρεμίας.

«Υπήρξε ένας πετροπόλεμος που διήρκησε περίπου 15-20 λεπτά, όταν η πορεία των μουσουλμάνων έφτασε στο Barwadih και κάτω από το αστυνομικό τμήμα. Πολλές μηχανές και δυο αυτοκίνητα παραδόθηκαν στις φλόγες, όπως και δυο λεωφορεία καταστράφηκαν. Μερικοί άνθρωποι, ακόμα και παιδιά ανάμεσά τους, καθώς και αστυνομικοί τραυματίστηκαν», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της πόλης, Kranti Kumar Garhdesh.
Η ξαφνική και αδικαιολόγητη επιθετική μανία των μουσουλμάνων κορυφώθηκε με την εισβολή τους σε καταστήματα ιδιοκτησίας ινδουιστών, όπου ξυλοκόπησαν τόσο τους υπευθύνους, όσο και τους πελάτες που έτυχε να βρίσκονται εντός την στιγμή της ισλαμικής πορείας για τον εορτασμό των γενεθλίων του Μωάμεθ. Από την ισλαμική οργή δεν ξέφυγαν ούτε οι αμέριμνοι διερχόμενοι πολίτες, οι οποίοι επίσης ξυλοκοπήθηκαν στο όνομα του προφήτη του ισλάμ.

Ένας ινδουιστής, μάλιστα, που τραυματίστηκε σοβαρά από την ισλαμική αγέλη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Dhanbad Sate για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, με άλλα θύματα να κάνουν λόγο για «μια ξαφνική επίθεση» από μέρους των ισλαμιστών της πόλης. Ένας άλλος ινδουιστής καταστηματάρχης δήλωσε ότι οι μουσουλμάνοι χούλιγκανς εισέβαλαν στα καταστήματα με όπλα και τα λεηλάτησαν, χτυπώντας όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Με τους πολίτες να αναρωτιούνται γιατί οι συμμετέχοντες στην ισλαμική πορεία για την γέννηση του Μωάμεθ κρατούσαν όπλα…

Hellasforce

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ