Ο αρχηγός της ISIS, νταβουτογλου απειλεί: Θα κόψουμε τα χερια που απλώνονται στα τζαμιά της Ευρώπης…

wpid 20150124115557
Εάν οι Ευρωπαίοι έχουν ανάγκη για δουλειά τώρα υπάρχει η Τουρκία η οποία ανεβαίνει και θα μπορούσε να τους προσφέρει εργασία, δήλωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου. Είπε ότι μια μέρα η Τουρκία οπωσδήποτε θα ενταχθεί στην EE υποστηρίζοντας ότι το Ισλάμ είναι πραγματική θρησκεία της Ευρώπης και θα συνεχίσει να είναι έτσι.
Ο Τούρκος Πρωθυπουργός, έπειτα από τρεις μέρες στο Νταβός, χθες το βράδυ συναντήθηκε με Τουρκους πολίτες στη Ζυρίχη και δήλωσε ότι τα τζαμιά από την Ανατολή μέχρι την Ευρώπη θα προστατευτούν οπωσδήποτε. «Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε εναντίον εκείνων οι οποίοι απλώνουν χέρια πάνω τους», δήλωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός, και πρόσθεσε πως οι μουσουλμάνοι και οι χριστιανοί θα συνεχίσουν να ζουν πλάι πλάι στην Ευρώπη και αυτό κανείς δεν το εμποδίζει.
Ο Νταβούτογλου είπε ότι συναντήθηκε με τους ηγέτες της ΕΕ και τους τόνισε την στρατηγική απόφαση της Τουρκίας. «Παρά τις κάθε είδους προκλήσεις, η Τουρκία είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την πορεία της προς την ΕΕ. Αφού εδώ στην Ευρώπη υπάρχουν 45 εκατομμύρια μουσουλμάνοι αδελφοί μας, οι οποίοι εκπροσωπούν την κουλτούρα και τη θρησκεία μας, μια μέρα οπωσδήποτε η Τουρκία θα ενταχθεί στην Ευρώπη. Δεν θα ικετεύσουμε ποτέ, δεν θα ζητιανεύσουμε, θα μπούμε με το κεφάλι ψηλά, περήφανα», είπε ο Τούρκος Πρωθυπουργός.
Ο Αχμέτ Νταβούτογλου είπε ότι υπάρχει μια Τουρκία η οποία πριν 13 χρόνια περίμενε στην είσοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η οποία σήμερα προεδρεύει των G20 και έχει δώσει δάνειο στο ΔΝΤ. Είπε ότι υπάρχει μια Τουρκία η οποία διαθέτει εργασίες για τους Ευρωπαίους που τις χρειάζονται. ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ / ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ