Ο Λάτσης θησαυρισε εξ' αιτίας του Παπανδρέου. Το αντίστροφο;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150124034609

Θυμάστε τα περιβόητα δείπνα πριν απο τις εκλογες του 2009, με τον Παπανδρέου, τον Ραγκούση και το περιβάλλον Λάτση;
Εμεις βεβαια τα γράφαμε απο τότε. Απο την πρώτη στιγμή: Που πόνταρε η χρηματιστηριακή του Λάτση και κέρδισε τόσα λεφτά; Την ωρα που η Ελλάδα χρεοκοπούσε;
Υπάρχουν όμως συγκεκριμένες ενεργειες που θα πρεπει να απασχολήσουν το ειδικό δικαστηριο που θα ασχοληθεί με τον Παπανδρέου. Ο Παπανδρεου λοιπον, ως πανίσχυρος κυβερνήτης έκανε τα εξής:
-Τοποθέτησε ως Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας τον Απόστολο Ταμβακάκη, το «δεξί χέρι» του Σπύρου Λάτση στην Eurobank.
-Τοποθέτησε ως Διευθύνοντα Σύμβουλο του περίφημου Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), όταν αυτό δημιουργήθηκε για να αρχίσει το μεγάλο ξεπούλημα, τον Κωνσταντίνο Μητρόπουλο που υπήρξε πρόεδρος της χρηματιστηριακής της Eurobank, επίσης του κ. Λάτση.
-Επέτρεψε στην Eurobank του κ. Λάτση να λειτουργεί ως θυγατρική του EFG Group, τραπεζικού ομίλου του κ. Λάτση στην Ελβετία, κατά παράβαση της κανόνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Όπως έδειξε η ιστορία και οι τρεις αυτες κινήσεις επέτρεψαν στις εταιρειες του ομίλου Λάτση να θησαυρίσουν. Οχι βεβαίως από “οξύνοια” αλλά απο ΚΡΑΤΙΚΕΣ αποφάσεις του Παπανδρέου.
Σε ανεπτυγμένες χώρες όπως π.χ την Κίνα, δεν θα χρειαζόταν καν να αποδειχθεί εαν και ο Παπανδρέου θησαύρισε ελέω Λάτση. Θα είχε λάβει ήδη την εσχάτη των ποινών.
Στο Ελλαδισταν όμως, η ανηθικότητα έγινε νόμος, ενώ η διασπάθιση δημοσίου χρήματος, θεσμός. Θα αλλάξει άραγε από Δευτέρα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ