Πρόταση αναγνώστη για ΠτΔ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρωστάτε συγνώμη στον Μίκη: προτείνετέ τον για Πρόεδρο της Δημοκρατίας!
Αγαπητοί Αλέξη και Πάνο,
Στις αρχές του 2012, ο Μίκης Θεοδωράκης με το Κίνημα Πολιτών “Σπίθα”, κάλεσε και τους δυο σας να σχηματίσετε μαζί ένα αντιμνημονιακό μέτωπο, χωρίς διακρίσεις “δεξιά-αριστερά”, ένα ενωτικό, πατριωτικό λαϊκό μέτωπο με προδιαγραφές να σαρώσει. Παρά τις αρχικές θετικές σας τοποθετήσεις, τελικά τον αγνοήσατε, τον περιφρονήσατε. Προτιμήσατε να μετρήσετε τις δυνάμεις σας στις βουλευτικές εκλογές, ο καθένας μόνος του. Έτσι, με τις αντιμνημονιακές δυνάμεις κατακερματισμένες, προέκυψαν διαδοχικά οι γνωστές κυβερνήσεις-φρανκενστάιν και πέρασαν άλλα 3 χρόνια ταπείνωσης και εξαθλίωσης του λαού μας. Ως εδώ όμως.
Σήμερα πήρατε οι δυο σας μια μεγάλη ενωτική απόφαση, να συγκυβερνήσετε. Έχετε την στήριξη της πλειοψηφίας των Ελλήνων, οι προσδοκίες μας είναι μεγάλες. Ευχόμαστε να πετύχετε.
Τώρα, ενόψει εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, οφείλετε να δείξετε μεγαλείο ψυχής, να εκφράσετε εμπράκτως την ευγνωμοσύνη σας προς έναν από τους πρωτεργάτες του παντοτινού αγώνα των Ελλήνων για την Ελευθερία. Να του ζητήσετε συγνώμη που, σ’ εκείνη την ευνοϊκή συγκυρία του 2012, δεν μοιραστήκατε το όραμά του, με αποτέλεσμα να αργήσει πολύ η αλλαγή πλεύσης της διακυβέρνησης της χώρας. Τιμήστε έστω και τώρα, με τον καλύτερο τρόπο, το τελευταίο εν ζωή σύμβολο του παντοτινού Ελληνισμού. Προτείνετέ τον Μίκη Θεοδωράκη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Να ακτινοβολήσει η Πατρίδα μας ως τα πέρατα της γης με τον Μίκη-σύμβολο στην κορυφή. Κάντε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κι ο Θεός θα του δώσει δύναμη, να σταθεί γερός στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα. Ο Μίκης θα είναι για όλους τους Έλληνες πηγή δύναμης, πηγή φωτός, την ώρα που θα χτίζουμε όλοι μαζί τον τόπο μας, όμορφο, όπως του ταιριάζει.
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς,
Γιώργος Ξενιτεμένος
26.01.2018
Υ.Γ.: Σαν σήμερα, στις 26.01.1928, ο Ιωάννης Καποδίστριας ορκίστηκε πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος στον Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας. Μια (ημερολογιακή) σύμπτωση -και πολλές διαφορές με το σήμερα. Αν βλέπει ο μπάρμπα-Γιάννης από κει πάνω, ας μας λυπηθεί κι ας δώσει την ευχή του σε όλους μας, ώστε να βρει η Πατρίδα μας την περπατησιά της, να επικρατήσει σε τούτο τον τόπο η Ομορφιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ