ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ! Γιούνκερ: «Φρικτός ο Βαρουφάκης αλλά θα σας κρατήσω στο ευρώ» (να’σαι καλά βρε)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ! Γιούνκερ: «Φρικτός ο Βαρουφάκης αλλά θα σας κρατήσω στο ευρώ» (να’σαι καλά βρε)
<strong>ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ! Γιούνκερ: “Φρικτός ο Βαρουφάκης αλλά θα σας κρατήσω στο ευρώ” (να’σαι καλά βρε)
netakias
Τόσα χρόνια είχαν μάθει να “διαπραγματεύονται” με πολιτικούς της λίστας Λανγκαρτ και της ατζέντας Χριστοφοράκου. Τώρα πήραν απόφαση ότι θα πρέπει να διαπραγματευτούν.

Σε άρθρο της Frankfurter Allgemeine Zeitung αναφέρεται ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν-Κλόντ Γιούνκερ είναι “αποφασισμένος” να κρατήσει την Ελλάδα στην ευρωζώνη.
Σύμφωνα με κύκλους του κ. Γιούνκερ, η «φρικτή ρητορική των Αθηνών» δεν σημαίνει ότι ο νέος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν είναι πρόθυμος να διεξάγει εποικοδομητικές διαπραγματεύσεις για ένα νέο πακέτο βοήθειας το οποίο θα συνοδεύεται από διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
Όλοι βέβαια καταλαβαίνουν πως οι δύο λέξεις φρικτή ρητορική σημαδεύουν τον Γ. Βαρουφάκη και αφορούν στο διάλογο του με τον Γ. Ντάισελμπλουμ.
Ένα πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση θα γίνει την επόμενη Τέταρτη όταν ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στις Βρυξέλλες. Πάντως, η Κομισιόν έχει προετοιμάσει ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τις χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας ως το καλοκαίρι.
Deutsche Welle
hellasforce.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ