Ο μεγάλος συνθέτης Ηλίας Ανδριόπουλος, δίνει το σύνθημα: Νυν υπέρ πάντων αγών!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣΠέλαγο μέγα πολεμά
βαρεί το καλυβάκι
Δ. Σολωμός
Περικυκλωμένο Μεσολόγγι φαντάζει η Ελλάδα, από το Δ΄ Γερμανικό Ράϊχ και από τις διεθνείς συμμορίες του χρήματος.
Είναι ντροπή, για τους Ευρωπαίους απογόνους δύο καταστροφικών πολέμων με δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς, στρατόπεδα συγκέντρωσης, θαλάμους αερίων, να επιτρέπουν πάλι στην Γερμανική μπότα, να κάνει καινούργια οικονομική και…

πολιτική κατοχή στην Ευρώπη. Θα πληρώσουν ακριβά την ασημαντότητα των νάνων ηγετών τους οι λαοί, αν δεν αντιδράσουν άμεσα.
Εμείς, είμαστε μαθημένοι να υπερασπιζόμαστε μόνοι μας, την ελευθερία και την τιμή αυτού του βράχου. Αν αντέξουμε, που το πιστεύω, θα έχουμε προσθέσει μία ακόμα λαμπρή σελίδα στην ιστορία μας. Αν πέσουμε, θα χαθούμε και εμείς και τα παιδιά μας και οι μελλοντικές γενιές. Θα περάσουν αρκετά χρόνια να ξαναγεννηθούν Κολοκοτρώνηδες, Μακρυγιάννηδες και Καραϊσκάκηδες, για να σπείρουν νέους απελευθερωτικούς αγώνες. Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη ιστορική στιγμή. Η νέα Κυβέρνηση τολμά, απ΄ότι φαίνεται, να κυματίσει στον ορίζοντα ένα υπερήφανο ΟΧΙ.
Ο Ελληνικός λαός, συκοφαντημένος και λοιδορούμενος, ξεδιπλώνει τις αρετές του, προσθέτοντας και αυτός το δικό του ΟΧΙ. Οι καλύτεροι αγώνες αποκτούν σημασία, όταν μας υπερβαίνουν τα πετάγματα της ψυχής. Ελπίζω να μην δειλιάσουμε, ούτε να λυγίσουμε.
Ανοιγόμαστε στη μάχη «Mε φουσκωμένα τα πανιά περήφανα κι ωραία».Νυν υπέρ πάντων αγών
ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ
2 Φεβρουαρίου 2015

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ