Ισλαμιστής καθηγητής Πανεπιστημίου στις ΗΠΑ απελαύνεται για βοήθεια σε τρομοκρατική οργάνωση!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ισλΚαι να μεταβεί που αλλού… μα στην Τουρκία που συντονίζει την παγκόσμια τζιχάντ!

Ο Sami Al-Arian μέλος της ισλαμικής τζιχάντ της Παλαιστίνης (PIJ) και ανώτατο στέλεχος από την δεκαετία του ’90 αναμένεται να απελαθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα, όπως μετέδωσε ραδιοφωνικός σταθμός στην Τάμπα της Φλόριντα. Ο σταθμός WUSF σχετίζεται με το αμερικανικό Πανεπιστήμιο όπου ο Arian εργάστηκε ως καθηγητής Πληροφορικής και βάσει με τα όσα μετέδωσε ο πρώην ισλαμιστής καθηγητής αναμένεται να μεταβεί στην Τουρκία.

Η απέλασή του, μάλιστα, βρήκε και τον ίδιο σύμφωνο, μετά τις κατηγορίες που αντιμετώπισε το 2006 για παροχή υλικών και υπηρεσίων στην ισλαμική οργάνωση της Παλαιστίνης, την οποία πρώτος ο Πρώην Αμερικάνος Πρόεδρος Κλίντον χαρακτήρισε τρομοκρατική το 1995.

Ο Arian κατά την ακαδημαϊκή του θητεία στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα δημιούργησε φιλανθρωπική οργάνωση και συμβούλιο μελετών με την επωνυμία «Επιχείρηση Παγκόσμιων και Ισλαμικών Σπουδών» (WISE), μέσω του οποίου παρείχε κάλυψη και καταφύγιο στην Τάμπα στον Ramadan Shallah, ο οποίος αναρριχήθηκε το 1995 στην θέση του Γενικού Γραμματέα της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης, όπου παραμένει μέχρι και σήμερα. Επίσης, ο τέως καθηγητής Πληροφορικής είχε βοηθήσει και στην απόκτηση βίζας δυο άλλα μέλη του συμβουλίου της οργάνωσης, τους Mazen al-Najjar και Basheer Nafi, οι οποίοι έχουν ήδη απελαθεί από τις ΗΠΑ.

Hellasforce

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ