Καρφώθηκαν οι εκβιαστές! "Πίεση της Γερμανίας για περιορισμό του ELA"! Μα γιατί; Δεν φτάνει η ΕΚΤ;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid-20150203092534.jpgΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΥΣ!

Πολιτικά καθάρματα τηλεφωνούν σε επιχειρηματίες σπέρνοντας τον τρόμο.

Η παρέμβαση – βόμβα του Bloomberg που αποκαλύψαμε εχθές, περιέργως έχει εξαφανιστεί από τα μεγάλα ΜΜ”Ε”. Τι έλεγε; Μα ότι η απόφαση της ΕΚΤ που όλως τυχαίως η ημερομηνία εφαρμογής της συμπίπτει με την ημέρα του Eurogroup, δεν έχει κανένα απολύτως αντίκρυσμα στην πραγματική οικονομία!

Αντίθετα, το Mega πριν από λίγο “αποκάλυψε” ότι κύκλοι της Γερμανίας εκβιάζουν για αυστηροποίηση των όρων του ELA. Αυτοί οι κύκλοι πραγματικά ξεπερνούν κάθε φαντασία, αφού η “αυστηροποίηση” του μηχανισμού, έτσι όπως την οραματίζονται θα απαιτούσε εισβολή του Χίμλερ με τα “τάγματα πειθούς”. Αλλά οι εκβιαστές στηρίζονται στο δεδομένο που στηρίχθηκαν από την αρχή της καταστροφής (2010): Ότι το ευρύ κοινό δεν έχει ιδέα για το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των μηχανισμών της Ευρωζώνης. Γι’ αυτό και ο Παπανδρέου ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος τις λίγες ημέρες που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Όλοι αυτοί οι εκβιασμοί λοιπόν, αλλά και το ίδιο το μνημόνιο συνιστούν καταστρατήγηση του Ευρωπαϊκού κεκτημένου. Και ποιοί τα στηρίζουν; Αυτοί που φορούν το προσωπείο του “υπερευρωπαϊστή”!

Δεν συνιστά λοιπόν πραγματική απειλή ούτε η απόφαση της ΕΚΤ, ούτε οι διαρροές περί αυστηροποίησης του ELA. Αυτό που συνιστά την πραγματική απειλή, είναι τα τηλέφωνα πολιτικών αποβλήτων σε ισχυρούς επιχειρηματίες που τους συμβουλεύουν να βγάλουν τα λεφτά τους από την χώρα γιατί “κάτι έρχεται”. Και μιλάμε για πρωτοκλασάτα πολιτικά στελέχη, που πλέον θα πρέπει να εντοπιστούν και να έχουν την τύχη του πολιτικού τους μέντορα. Του Ιωαννίδη. Όπως θα έλεγε και ο πρόεδρος Μάο, “Βομβαρδίστε τους Τορναδόρους”!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ