ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! Ο κυρ Μπάμπης απειλεί τον πρωθυπουργό να μην προτείνει τον Προκόπη Παυλόπουλο για ΠτΔ!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150206093820Με ένα παραληρηματικό άρθρο στην σημερινή Καθημερινή, ο οραματιστής της “σοβαρής Χρυσής Αυγής” κυρ Μπάμπης, απειλεί τον Αλέξη Τσίπρα προκειμενου να μην προτείνει τον Προκόπη Παυλόπουλο για την θέση του ΠτΔ! Ο λόγος; Σύμφωνα με τον κυρ Μπάμπη, ο Παυλόπουλος κρύβεται πίσω απο την κακουργηματική δίωξη του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ! Εάν σύμφωνα με τον κυρ Μπάμπη, ο Αλέξης κανει τον Παυλόπουλο ΠτΔ, τότε οι δανειστές θα νομίσουν ότι θέλει να… μαγειρέψει τα στοιχεία!
Εδώ η λογική σταματά. Δηλαδή στον μαγικό κόσμο του κυρ Μπάμπη, δεν μαγείρεψε τα στοιχεία ο Γεωργίου, αλλά ο Παυλόπουλος! Τι και αν ο Γεωργίου ειναι υπόδικος για κακουργήματα ελέω του μαγειρέματος, ενώ ο Παυλόπουλος δεν πέρασε ποτέ από οικονομικό επιτελείο… Το και αν το μαγείρεμα το έχει αποδεχτεί και το ΔΝΤ, μιλώντας για “λάθος φάκτορες”. Τι και αν το μαγείρεμα του Γεωργίου κατέστρεψε την Ελλάδα χρεώνοντας την με επιπλέον μέτρα 11 δις Ευρώ, 10 ετήσια πλεονάσματα Σαμαρά δηλαδη. Που ο Έλληνας τα πλήρωσε με δάκρυα και αίμα.
Ελπίζουμε τουλάχιστον η νέα κυβέρνηση να κάνει κάτι κυρίους σαν τον κυρ Μπάμπη να μάθουν να σέβονται την δικαιοσύνη. Όσο και αν αηδιάζουν απο τους δημοκρατικούς θεσμούς και οραματίζονται “σοβαρές χρυσές αυγές” για να σώσουν την Ελλάδα…

wpid 20150206093939

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ