Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Λείπουν 86 ονόματα από τη “λίστα Λαγκάρντ” χμμμμ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λείπουν 86 ονόματα από τη “λίστα Λαγκάρντ”Κι όμως δεν είναι μόνο τα 2.062 ονόματα που υπάρχουν στη λίστα, δεν είναι μόνο τα ονόματα που κατηγορείται ότι προσπάθησε να αφαιρέσει ο πρώην υπουργός οικονομικών, υπάρχουν κι άλλα ελληνικά ονόματα τα οποία τώρα θα πρέπει να εξεταστούν, αλλά και ακόμη 41 άτομα που είναι συνδεδεμένα με τους λογαριασμούς της διαβόητης λίστας Λαγκάρντ.
Το “κυνήγι” γύρω απ’ τα ονόματα με καταθέσεις στο εξωτερικό και ειδικά για όσους είχαν λογαριασμούς στην τράπεζα HSBC στην Ελβετία συνεχίζεται και μαζί και οι αποκαλύψεις.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα” από την επεξεργασία των συνολικών στοιχείων που δόθηκαν και την έρευνα της Διεθνούς Ένωσης Ερευνητών Δημοσιογράφων προέκυψαν επιπλέον στοιχεία για 86 πρόσωπα ελληνικού ενδιαφέροντος.
Πρόκειται σύμφωνα με τα στοιχεία για άτομα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, έχουν ελληνική υπηκοότητα, αλλά στην τράπεζα που άνοιξαν λογαριασμό δήλωσαν στοιχεία για τόπο κατοικίας σε άλλη χώρα και έτσι η αρχική έρευνα παρέπεμπε αλλού.
Τώρα λοιπόν μαζί με 41 ακόμη πρόσωπα που συνδέονται με τους λογαριασμούς της λίστας Λαγκάρντ τα στοιχεία των προσώπων αυτών θα πρέπει να ελεγχθούν, μαζί με τα υπόλοιπα 2.062 πρόσωπα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ