ΕΥΓΕ ΜΑΡΔΑ! Επιτέλους, η Ελλάδα ενεργοποιεί τα ιδρύματα πιστοποίησης, που θα φέρουν ζεστό χρήμα…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΔΑΣΤο γράφουμε εδώ και χρόνια στο Ολυμπία. Το μέγιστο πλεονέκτημα συμμετοχής της Ελλάδας στην ΕΕ, δεν είναι το Ευρώ, αλλά η δύναμη που αποκτά η Ελληνική στρογγυλή σφραγίδα. Αυτομάτως είναι και ευρωπαϊκή! Δύναμη που τεχνηέντως εξαφάνισαν τα ασπόνδυλα του μνημονίου που το έπαιζαν και “ευρωπαϊστές” καθιστώντας την Ελλάδα τριτοκοσμική, χωρίς την δυνατότητα να εκδόσει έγκριση τύπου ακόμα και για μοτοποδήλατο. Για να μην μιλήσουμε για την αποδυνάμωση του ΕΟΦ ώστε να μπαινοβγαίνουν τα πακιστανικά γενόσημα με εγκρίσεις τύπου άλλων χωρών.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι κάθε προϊόν που θα ομολογοποιείται / λαμβάνει έγκριση τύπου στην Ελλάδα, πλέον μπορεί να κυκλοφορεί στο μεγαλύτερο μέρος της υφηλίου. Από την συσκευασία τροφίμων, το τρανζιστοράκι ή το αυτοκίνητο.

Μέχρι σήμερα, εάν ένας Έλληνας δημιουργούσε π.χ. ένα ηλεκτρικό ποδήλατο δεν μπορούσε να πάρει έγκριση τύπου στην Ελλάδα!!! Έπρεπε να τρέχει στην TUV Αυστρίας για να πάρει έγκριση τόσο για το προϊόν όσο και για την γραμμή παραγωγής. Ζημία δεκάδων χιλιάδων Ευρώ ανά προϊόν δηλαδή, εκατομμύρια προϊόντα κάθε χρόνο που ζητούν έγκριση τύπου από τις ευρωπαϊκές αρχές.

Αυτή η κίνηση του Δημήτρη Μαρδα δεν είναι απλώς ευεργετική σε εισπρακτικό επίπεδο. Είναι δύναμη ανάπτυξης της ευρεσιτεχνίας, της παραγωγής, της δημιουργίας στην Ελλάδα! Που θα μπορεί πλέον να ομολογοποιεί προϊόντα από όλον τον κόσμο και σε δεύτερο βήμα θα πρέπει οπωσδήποτε να ανοίξει γραφεία εγκρίσεων τύπου σε όλες τις βιομηχανικές χώρες εκτός ΕΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ