Αύξηση των κλειτοριδεκτομών στις ΗΠΑ, συνυφασμένη με την αύξηση της μετανάστευσης!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

αυξησηΜετανάστες από ισλαμικά κράτη εφαρμόζουν τις απάνθρωπες πρακτικές του ισλάμ στα παιδιά τους και εντός της Αμερικής!

Το βάρβαρο ισλαμικό έθιμο της κλειτοριδεκτομής ολοένα και αυξάνεται στις ΗΠΑ, καθώς η μετανάστευση από τα ισλαμικά κράτη συνεχίζεται και εντείνεται τα τελευταία χρόνια, όπως υποστηρίζει έρευνα μη- κυβερνητικής οργάνωσης της Ουάσινγκτον. Το 2013, σύμφωνα με την έρευνα, «υπήρχαν περίπου 507.000 γυναίκες και κορίτσια που είχαν υποστεί γενετήσιο ακρωτηριασμό ή βρίσκονταν εκτεθειμένες στον κίνδυνο να υποστούν αυτή την διαδικασία. Η αύξηση του μεταναστευτικού κύμματος αυξάνει και τον αριθμό των γυναικών και κοριτσιών που διατρέχουν αυτό τον κίνδυνο στις ΗΠΑ», αναφέρει το πόρισμα της Οργάνωσης Πληθυσμιακής Αναφοράς.
Την ίδια ώρα, ο γυναικολόγος Dr. Gretchen Heinrichs, δήλωνε στους New York Times: «Τώρα βλέπουμε πολύ περισσότερους ακρωτηριασμούς των θηλυκών γεννητικών οργάνων από ποτέ».

Η νέα έρευνα με τον τίτλο «Γυναίκες και κορίτσια υπό τον κίνδυνο γενετήσιου ακρωτηριασμού στις ΗΠΑ», δεν διευκρινίζει τον αριθμό των κοριτσιών ηλικίας από 15 μέχρι 19 που διατρέχουν αυτόν τον κίνδυνο, εξαιτίας της άσκησης των εθιμοτυπικών του ισλάμ και ο οποίος θεωρείται απαραίτητος από τους μετανάστες γονείς τους.

Η απολίτιστη πρακτική συνεχίζει ακόμα και εντός των κρατών της Δύσης από τα μεγαλύτερα σε ηλικία μέλη των οικογενειών των μεταναστών, τα οποία κανονίζουν και τις γαμήλιες συμφωνίες των νεαρών κοριτσιών τους και θεωρούν ότι αποτελεί ζωτικής σημασίας διαδικασία για την επιβίωση των οικογενειακών δεσμών…

Hellasforce

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ