Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Χρυσοβελώνη: «Ο κ. Θεοχάρης προτιμά τις συκοφαντίες ή τη σιωπή»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

D2333688A561C6835D4015F2CBDD8576
Έντονη ήταν η αντίδραση της εκπροσώπου Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, με αφορμή τα όσα ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης στη Βουλή.

Αναλυτικά η κ. Χρυσοβελώνη ανέφερε τα εξής:
«Σήμερα ο γνωστός λάτρης του Μνημονίου και του ΕΝΦΙΑ Χάρης Θεοχάρης με την συκοφαντική του επίθεση κατά των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επιβεβαίωσε τον υφυπουργό Επικρατείας Τέρενς Κουίκ που κατήγγειλε το «Ποτάμι» ως εκπρόσωπο ντόπιων συμφερόντων.
Η έμφυτη ευγένεια του Τ. Κουίκ δεν του επέτρεψε να αναφερθεί και στα ξένα συμφέροντα που εκπροσωπεί το «Ποτάμι». Στους σύγχρονους εκπροσώπους του μαυραγοριτισμού που επιτίθενται στους Έλληνες πατριώτες με την ιαχή «Γερούν γερά» αντί του παλιού «βάστα Ρόμελ»…
Ο κ. Θεοχάρης αντί να γίνεται φερέφωνο ξένης προπαγάνδας κατά των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ καλό είναι να απαντήσει επιτέλους στην καταγγελία – σοκ του πρώην γραμματέα Διαφάνειας Γ. Σούρλα ότι επί συγκυβέρνησης Σαμαρά εξυπηρέτησε τη μεγάλη φοροδιαφυγή με την έκδοση σκανδαλώδους εγκυκλίου ως γραμματέας τότε Δημοσίων Εσόδων.
Αν ήθελε, όπως λέει, να αρνηθεί την κατηγορία του «εκπροσώπου της διαπλοκής» θα έπρεπε να είχε απαντήσει πειστικά στο Γ. Σούρλα ήδη από χθες. Προφανώς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του «Ποταμιού» προτιμά τις συκοφαντίες ή τη σιωπή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ