ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΙ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150211092111

Κώστα Δημ.Χρονόπουλου
(Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)
Εδώ και πολλές δεκαετίες η ελληνική οικονομία αιμορραγεί εξαιτίας και των σημαντικών κονδυλίων των εξοπλισμών. Κονδύλια που θα μπορούσαν να δοθούν σε : Παιδεία, Υγεία, Επενδύσεις, Κοινωνικές παροχές ανακούφισης αναξιοπαθούντων, κ.ο.κ.
Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος ενέκρινε και ψήφισε τις δυσβάσταχτες δαπάνες. Αγγόγυστα οι πολίτες, από το υστέρημά τους, συμμετείχαν, χάριν του εθνικού σκοπού θωράκισης της Πατρίδας.
Κάποιοι όμως άπληστοι συμπολίτες μας (Πολιτικοί, Στρατιωτικοί, Διοικητικοί, επαγγελματίες Μεσάζοντες, και όχι μόνον αυτοί) ξεπέρασαν κάθε όριο. Κερδοσκόπησαν σε βάρος των οικονομικών συμφερόντων της Χώρας, θέτοντας – παράλληλα – σε κίνδυνο την ίδια την ασφάλειά της (!….).
Αγόραζαν, ελλατωματικούς εξοπλισμούς: Πολεμικά Αεροπλάνα με …. “τυφλά ραντάρ” υποβρύχια που έγερναν / μπαταρισμένα, πυροβόλα και άρματα μάχης, χωρίς βλήματα, κ.ο.κ.
Κατάπτυστες οι συναλλαγές ανάμεσα στους δικούς μας α σ υ γ χ ώ ρ η τ ο υ ς εντιμότατους ΛΥΚΟΦΙΛΟΥΣ προμηθευτές – εταίρους και εταίρες, όπως εκείνη η Γερμανίδα – .
“Αγωνιά” η κα Υπουργός Αμύνης της Γερμανίας μήπως και προσεγγίσουμε την Ρωσία και πληγεί το ΝΑΤΟ!…..
Στην πραγματικότητα αγωνιούν μήπως χάσουν τα κέρδη – νόμιμα και παράνομα – απο τις πωλήσεις οπλικών συστημάτων τους.
Ηθικολογούν οι βαθύτατα ανήθικοι.
Οι Διεθνείς εκμαυλιστές – μέσω Siemens και άλλων εταιρειών τους – με καταδίκες, και αυτοκτονίες αρχιμιζαδόρων τους.
Δεν γίνεται να νουθετήσουμε τους ημέτερους ή ξένους, μιζαδόρους, απατεώνες, αδίστακτους αλητάμπουρες. Η μόνη λύση είναι η πολιτεία να βρεί – και να εφαρμόσει, χωρίς … παράθυρα, παραγραφές, συναδελφική αλληλεγγύη, τους αναγκαίους τρόπους και μηχανισμούς ώστε να σταματήσει το αλισβερίσι, ιδιαίτερα και άτεγκτα σε ό,τι αφορά στους εξοπλισμούς.
Η διαφθορά , τα “λαδώματα”, μίζες, δωράκια κλπ πρέπει να εκλείψουν.
Οι ένοχοι να λογοδοτήσουν, να διωχθούν και να δημευθούν οι περιουσίες τους (αυτό καίει περισσότερο).
Τα ειδεχθή εγκλήματα των επιόρκων οι οποίοι εμπλέκονται σε προμήθειες ακατάλληλου ή και άχρηστου πολεμικού υλικού (σε βάρος της Εθνικής Ασφάλειας), να επισύρουν τις εξοντωτικότερες των ποινών. Εκείνες περί εσχάτης προδοσίας !!!
Οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.
Είναι κατακριτέοι επειδή:
Συγκάλυψαν, έβαλαν στο συρτάρι τις υποθέσεις των επιόρκων.
Δημιούργησαν αντιδημοκρατικούς νόμους εξαιρέσεων – όπως εκείνους περί ευθύνης υπουργών και περί παραγραφών – με αποτέλεσμα κανείς να μην τιμωρείται. (Σ.Σ Με μοναδική εξαίρεση τ. Υπουργό που φυλακίστηκε. Εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα της ατιμωρησίας και της αλληλοσυγκάλυψης. Κάτι που τους επιτρέπει να Ακκί-ζονται για το μεγάλο τους κατόρθωμα δίωξης!…..).
Υ.Γ Αν η νέα Συγκυβέρνηση πολιτευτεί διαφορετικά από τους προκατόχους της, τότε θα:
– Σώσει την χαμένη τιμή του πολιτικού κόσμου.
– Προσφέρει ανεκτίμητη Εθνική Υπηρεσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ