Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Αποθέωση Πάνου Καμμένου στην Κύπρο: "Η Ελλάδα, είναι εδώ!"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150211050628
«Κοινές ασκήσεις Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ και Αιγύπτου, ανακοίνωσε ο Π.Καμμένος» με το που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο..Τέντωσαν τα αυτιά τους οι Τούρκοι
Λευκωσία: Τη διαβεβαίωση προς τον κυπριακό ελληνισμό ότι «η Ελλάδα είναι εδώ» έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας παράλληλα ότι «η Κύπρος δεν είναι μακριά».
Μιλώντας μετά από συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας, Χριστόφορο Φωκαΐδη, στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς, όπου έτυχε θερμής υποδοχής του στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κύπρο, ο ΥΕΘΑ Καμμένος είπε ότι το Κυπριακό παραμένει για την ελληνική κυβέρνηση πρόβλημα εισβολής και κατοχής.
Χαρακτήρισε εξάλλου την παρουσία του τουρκικού ερευνητικού σκάφους «Μπαρμπαρός» στην κυπριακή ΑΟΖ μια «ξεκάθαρη πρόκληση».
Ανακοίνωσε επίσης ότι η Ελλάδα σχεδιάζει τους επόμενους μήνες κοινές ασκήσεις με την Κύπρο, το Ισραήλ και πιθανότατα με την Αίγυπτο.
Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο ανασύστασης του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος, ο κ. Καμμένος είπε ότι θα υπάρξουν σχεδιασμοί εντός των επομένων μηνών.
Καλωσορίζοντας από την πλευρά του στην Κύπρο τον Έλληνα ΥΕΘΑ Καμμένο, ο ΥΠΑΜ της Κύπρου Χριστόφορος Φωκαΐδης ευχαρίστησε για την αδιάλειπτη στήριξη της Αθήνας προς τη Λευκωσία.
Είπε επίσης ότι Κύπρος και Ελλάδα αποτελούν τους βασικούς πυλώνες σταθερότητας, ασφάλειας και δημοκρατίας στην περιοχή.
Για τις τουρκικές προκλήσεις, ο ΥΠΑΜ κ.Φωκαΐδης είπε ότι η Κύπρος είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα έναντι οποιασδήποτε απειλής.
Παράλληλα ανακοίνωσε την τοποθέτηση για πρώτη φορά Αξιωματικού της Ε.Φ. στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, στην Αθήνα, που θα λειτουργεί ως σύνδεσμος των δύο πλευρών.
http://veteranos.gr/tous-pire-ta-sovraka-o-kammenos-kines-askisis-ellados-kiprou-israil-egipou/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ