Το ρεκόρ του newsbomb δείχνει ότι ο χάρτης της ενημερωσης έχει ανατραπεί οριστικά – Γι' αυτό και τα αποτελέσματα των εκλογων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150211110758

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει το Newsbomb.gr και γράφει ιστορία στο χώρο της online ενημέρωσης, καθώς τον Ιανουάριο ξεπέρασε το «φράγμα» των 4.5 εκατομμυρίων μοναδικών επισκεπτών, κάτι που για πρώτη φορά συμβαίνει στο ελληνικό διαδίκτυο.
Τη στιγμή που οι σημαντικές εξελίξεις διαδέχονταν η μία την άλλη στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων ετών, το κορυφαίο ειδησεογραφικό site που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media τερμάτισε πρώτο και με διαφορά και τον Ιανουάριο στις προτιμήσεις των επισκεπτών για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.
Η επίδοση αυτή ξεπέρασε μάλιστα κάθε προηγούμενο, καθώς οι 4.523.299 μοναδικοί επισκέπτες τους οποίους φιλοξένησε το Newsbomb.gr τον Ιανουάριο σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου, αποτελούν ρεκόρ στη μέχρι στιγμής καταγραφή των μετρήσεών της.
Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά ελληνικό site σπάει το φράγμα των 4 εκατομμυρίων μοναδικών επισκεπτών τον μήνα και μάλιστα ξεπερνώντας το κατά 500.000!
Παράλληλα, η προτίμηση του κοινού ήταν ξεκάθαρη και την κρισιμότερη ημέρα της εκλογικής αναμέτρησης.
Συγκεκριμένα, την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, το Newsbomb.gr φιλοξένησε 592.723 μοναδικούς επισκέπτες και βρέθηκε στην πρώτη θέση της επισκεψιμότητας σύμφωνα με τις μετρήσεις της ΕΝΕΔ (Ενωση Εκδοτών Διαδικτύου).
Η καθολική προτίμηση του κοινού στο Newsbomb.gr για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και κατά την εκλογική περίοδο δεν είναι τυχαία.
Με περισσότερες από 1.000 αναρτήσεις για την κάλυψη των εκλογών, συνεχή ροή στη μετάδοση των αποτελεσμάτων με ειδική εφαρμογή και τηλεοπτικές συνδέσεις με live streaming από το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Κλαυθμώνος και το «στρατηγείο» της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού, το Newsbomb.gr βρέθηκε στην «καρδιά» των εξελίξεων.
Tο Newsbomb.gr αποτελεί σταθερά το κορυφαίο site από πλευράς επισκεψιμότητας μοναδικών επισκεπτών μεταξύ όλων των ιστοσελίδων από τον Νοέμβριο του 2014, όταν τα site που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media εντάχθηκαν στις επίσημες μετρήσεις της ΕΝΕΔ. Παρουσιάζει μάλιστα συνεχώς ανοδική πορεία, αποδεικνύοντας αδιαμφισβήτητα πως είναι ο κορυφαίος προορισμός για την online ενημέρωση των Ελλήνων χρηστών.
http://www.newsbomb.gr/media-agb/internet/story/555261/istoriko-rekor-gia-to-newsbomb-gr-me-4-5-ekat-monadikoys-episkeptes-ton-genari#ixzz3RTKkLun1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ