Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Αποκάλυψη Βόμβα του ΥΕΘΑ : οι «Τούρκοι να είναι βέβαιοι πως δεν είναι μόνοι τους στην περιοχή».!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150212033314

Βόμβα μεγατόνων έριξε χθες το βράδυ ο Έλληνας ΥΕΘΑ απαντώντας σε ερώτηση της εφημερίδας Φιλελεύθερος της Κύπρου» αποκαλύπτοντας οτι οι Τούρκοι δεν είναι μόνοι τους στην Περιοχή …
Αν το αποκρυπτογραφήσουμε σημαίνει ότι Ελλάδα πρέπει να έχει στην περιοχή της Κύπρου και ειδικότερα στην ΑΟΖ ναυτική Δύναμη το όπερ σημαίνει, μόνο ένα πράγμα (Τα καλύτερα συμβατικά υποβρύχια στο Κόσμου που είναι τα Ελληνικά )
Λευκωσία: Την ετοιμότητα κι αποφασιστικότητά του να συνεργαστεί με τον υπουργό Άμυνας της Κύπρου αλλά και με όλους όσους χρειάζεται για να ανοίξει ο φάκελος της Κύπρου και δη στην πτυχή που αφορά στην τύχη των αγνοουμένων, 41 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
Ο Έλληνας Υπουργός – μιλώντας το βράδυ σε συνάντηση με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, στην παρουσία και εκπροσώπων των Επιτροπών εγκλωβισμένων και αγνοουμένων, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως από πλευράς της η Ελλάδα θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να διαλευκανθεί η τύχη των αγνοουμένων.Ερωτηθείς από το «Φιλελεύθερος» κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τακτική ναυτική παρουσία της Ελλάδας στην Κύπρο, ιδιαίτερα τώρα που οι τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ είναι ακόμη πιο έντονες, ο κ. Καμμένος απάντησε χαρακτηριστικά: «οι Τούρκοι να είναι βέβαιοι πως δεν είναι μόνοι τους στην περιοχή».
Όπως είπε, η Ελλάδα βρίσκεται εδώ ήδη με ένα πλοίο και διαβεβαίωσε ότι «είναι πολύ κοντά και με άλλες ναυτικές δυνάμεις», στέλνοντας το μήνυμα ότι παρακολουθούνται οι τουρκικές προκλήσεις στην περιοχή.
Σε σύντομο σχόλιο του σχετικά με την ΕΛΔΥΚ και για το κατά πόσον υπάρχουν σκέψεις για ενίσχυσή της, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, επέλεξε να απαντήσει ως εξής: «Εμείς είμαστε η ΕΛΔΥΚ». –
http://veteranos.gr/apokalipsi-vomva-tou-ietha-tourki-na-ine-vevei-pos-den-ine-moni-tous-stin-periochi/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ