Άνω των 46 εκατομμυρίων Αμερικάνων σιτίζεται με κουπόνια από το κράτος!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

εκατΣημειώνοντας ιστορικό ρεκόρ από την αρχή της εφαρμογής του προγράμματος!

Ο αριθμός των δικαιούχων στο αμερικανικό πρόγραμμα διατροφικής βοήθειας, κοινών κουπόνια σίτισης, έφτασε στον εκπληκτικό αριθμό των 46 εκατομμυρίων για τους πρόσφατους 39 συναπτούς μήνες, σύμφωνα με στοιχεία που κοινοποίησε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ.

Το Νοέμβριο του 2014 –τελευταίος μήνας που αναφέρεται στην έκθεση- υπήρχαν 46.271.508 Αμερικάνοι που δέχονταν την κρατική βοήθεια προκειμένω να αγοράσουν τα απαραίτητα εδώδιμα είδη για την επιβίωσή τους. Από τον Σεπτέμβριο του 2011 οι Αμερικάνοι που στέφονταν στα κουπόνια φαγητού ξεπέρασαν τον αριθμό- ρεκόρ των 46 εκατομμυρίων, αγγίζοντας σχεδόν τον πληθυσμό της Ισπανίας και ξεπερνώντας τους αντίστοιχους της Κολομβίας, Ουκρανίας και Αργεντινής.

Τα αμερικανικά νοικοκυριά που συμμετείχαν στο εν λόγω πρόγραμμα έλαβαν το βοήθημα της τάξεως των 259,95 δολλαρίων μηνιαίως, για να προμηθευτούν εδώδιμα είδη από σούπερ μάρκετ και αγορές, ενώ το συνολικό κόστος που βάρυνε τους φορολογούμενους πολίτες της χώρας έφτασε στα σχεδόν 6 δις!

Το 1969 η μέση συμμετοχή των Αμερικάνων στο βοηθητικό πρόγραμμα ανερχόταν στα 2.878.000 άτομα, όμως το 2014 σημείωσε την θεαματική αύξηση των 1.516,96%! Αυτό είναι το αποτέλεσμα της πετυχημένης διακυβέρνησης Ομπάμα…

Hellasforce

ΔΗΜΟΦΙΛΗ