Και κλάμα ο Βενιζέλος …

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

βενιζελος
 
Κλαίει κλαίει ο Βενιζέλος γιατί δεν τον παίζουνε. Αντί να έχει ήδη σηκωθεί αν φύγει μετά το φιάσκο του έχει το θράσος να εμφανίζεται και να προκαλεί όταν τον πέρασε ακόμη και ο Λεβέντης στη Θεσσαλονίκη. Τώρα βγήκε να διαπιστώσει «Στροφή» της κυβέρνησης μιλώντας στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου στη Χαρ. Τρικούπη. Εφτασε στι σημείο ο yes man του Μνημονίου να ασκήσει ε κριτική προς την κυβέρνηση, μεταξύ άλλων, ως προς τον τρόπο που παρουσιάζει τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των διαβουλεύσεων και της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους. Τόνισε δε σε αυτό

το πλαίσιο ότι «η στρατηγική μας, με μικρές μετονομασίες, γίνεται επιτέλους δεκτή από τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας…».
Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την κυβέρνηση στις διεθνείς επαφές της, παρότι εκείνη δεν έχει ανταποκριθεί ακόμα στο αίτημα του κόμματος για επίσημη ενημέρωση σχετικά με το προχτεσινό Eurogroup και ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας, υπογραμμίζοντας ότι παρόλα αυτά το ΠΑΣΟΚ θέλει να υπάρξει τη Δευτέρα συμφωνία με τον καλύτερο τρόπο για τους πολίτες και την οικονομία.
Ειδικότερα, ασκώντας κριτική προς την κυβέρνηση ο κ. Βενιζέλος ξεκίνησε με τον στίχο του Γιώργου Σεφέρη «σκαρφαλώνοντας λέξεις όπως μια ανεμόσκαλα» για να συμπληρώσει ότι κατ΄αντιδιαστολή βλέπει την κυβέρνηση «κουτρουβαλώντας τις λέξεις όπως μια γέφυρα». Ανέφερε σκωπτικά ότι «μαθαίνουμε πως δεν υπάρχει μνημόνιο, υπάρχει πρόγραμμα, ότι δεν υπάρχει τρόικα πια αλλά τα τρία θεσμικά όργανα και οι εκπρόσωποί τους, ότι δεν υπάρχει επιθεώρηση που κάνει η τρόικα, αλλά τεχνική βοήθεια προκειμένου να ελεγχθούν τα στοιχεία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ