Γελάει ο κόσμος με τον αρλεκινο της διαπλοκής: Ζητά από την κυβέρνηση να …συγκρουστεί με τα συμφέροντα!

wpid 20150221072548

…την ίδια στιγμή, καταθέτει ερώτηση υπέρ του Μπόμπολα!
Ανακοίνωση για πολύ …γέλιο εξέδωσε το Ποτάμι. Τι αναφέρει ο Σταύρος Θεοδωράκης; Ότι θα πρέπει ο Αλέξης Τσίπρας και κυβέρνηση του να ξεκινήσει τον πόλεμο με τα συμφέροντα. Το αστείο φυσικά είναι ότι η πρώτη ερώτηση του «Ποταμιού» στη Βουλή αφορούσε τον ΧΥΤΑ Μαυροράχης, ο οποίος αξιοποιείται από τον… Μπόμπολα. Ειδικότερα σημειώνει ο κ Θεοδωράκης:
Έφτασε η ώρα των συγκρούσεων με συμφέροντα και συντεχνίες τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο κ. Τσιόδρας συμφωνεί με την εκτίμηση του Αλέξη Τσίπρα ότι «τα δύσκολα είναι μπροστά μας». «Για να μην δούμε λοιπόν ξανά αξιολογήσεις θρίλερ και νέα αδιέξοδα, πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα. Είναι η ώρα για συγκρούσεις με παθογένειες δεκαετιών. Δεν είναι ώρα ούτε για ωραιοποιήσεις. Είναι η ώρα για συγκρούσεις με συμφέροντα και συντεχνίες που κρατούν δέσμια τη χώρα» τονίζει ο κ. Τσιόδρας.
«Το Ποτάμι και οι βουλευτές του θα είναι αρωγοί στη μεταρρυθμιστική προσπάθεια» καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ