Γραμμένο το 2012.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο λαός θα εκφραστεί (???) στις προσεχείς εκλογές, οπως και σε κάθε άλλες. Ετσι λέγεται πάντα. Τό ότι η ψήφος χειραγωγείται με ποικίλους τρόπους ειναι γνωστό. Οτι η ψήφος πάει αλλού από κεί πού την στέλνεις ειναι επίσης γνωστό χάριν του εκλογικού νόμου, πού δίνει προίκα στο πρώτο κόμμα πότε 40 και πότε καμμιά 50αριά έδρες, πρός δόξαν της δημοκρατίας των μεγαλοσυμφερόντων. Η νοθεία δηλαδή έχει ήδη συντελεστεί με το καλημέρα σας. Κατά τα άλλα ο λαός ειναι κυρίαρχος. Κυρίαρχος στα λόγια αφού ούτε κάν την ψήφο του δέν μπορεί να κουμαντάρει.
Στη συνέχεια η μειοψηφία πού εκλέγεται χάριν εκλογικού νόμου και άλλων μορφών υπαρπαγής ψήφου ,γίνεται πλειοψηφία, αποφασίζει χωρίς να ρωτάει κάν τον ΄ΔΗΘΕΝ κυρίαρχο λαό πού τον έχει στη γωνία και θα τον ξανακαλέσει οταν θα τον χρειαστεί για να του δόσει ξανά την ψευδαίσθηση του δήθεν κυρίαρχου.
Ο κάθε λαός αυτά τραβάει. Τον ξεγελάνε με υποσχέσεις και καθρεφτάκια και μόλις κάνουν τη δουλειά τους πού σε είδα που σε ξέρω. Απειρες φορές οι λαοί έχουνε πέσει θύματα δημαγωγών και λαοπλάνων.
Μα σε τούτες εδώ τις εκλογές ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΈΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ, ΑΝΕΡΓΟΣ, ΞΕΣΠΙΤΩΜΕΝΟΣ, ΠΟΛΥΧΑΡΑΤΣΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,στα κόμματα εντολοδόχους των μεγάλων συμφερόντων. ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ. ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΕΙΤΕ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ.
Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΔΗΜΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ(ΠΛΗΝ ΚΚΕ , το οποίο λοιδορούσαν) ΜΕ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ(ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ.
Ο κ.Τσίπρας και οι υπόλοιποι ΤΟ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ και για να ψαρέψουν σε θολά νερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΠΟΥ ΤΗ ΜΙΑ ΜΙΛΆΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΡΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΡΗΤΟΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ (ΕΕ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ(ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ).
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΑΝΕ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 1981 ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΣΕ ΔΗΘΕΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΙΜΩΓΝΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΑ ΓΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΟΜΩΣ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΚΑΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ(Σημίτη) ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΤΗΝ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛ.ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ κ.ά.
ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΈΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ. ή ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ, ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ή ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΕΙ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ .
ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟ ΣΤΕΛΕΧΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΡΕΙ ΣΕ ΚΚΕ ΤΥΠΟΥ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΛΟΓΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ -ΑΡΙΣΤΕΡΟΘΟΛΟΥΡΕΣ, ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΚΙΟΛΑΣ, με αποτέλεσμα να απογοητευτούν οι λαοί και να γυρίσουν πίσω στα τετριμμένα.
ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ , ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΕΎΣΠΛΑΧΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ. ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΑΥΤΟ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΚΕ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΩΦΕΛΗ??? ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΝΑΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ, ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΥΨΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΧΩΜΑ ΠΡΟΣ ΣΤΗ ΛΑΊΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.
Κανέλλα Καζακοπούλου
Υ.Γ. Θα τολμήσω μια πρόβλεψη. Αργά ή γρήγορα ο ΣΥΡΙΖΑ θα διασπαστεί ξανά οπως έγινε με τον Κουβέλη για τον εξής λόγο. Επειδή δέν ειναι συμπαγές και αμιγές κόμμα λόγω των πολλών συνιστωσών με διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές ταυτότητες, κάποια κομμάτια του στην πορεία του χρόνου θα φύγουν προς τα αριστερά και κάποια προς τα πιο δεξιά (Κουβέλης κλπ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ