Blogs με πορνό, θα κλειδώσουν αυτόματα στις 23 Μαρτίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150224075805Δείτε την ανακοίνωση της google στα blog του blogger
Ξεκινώντας 23 Μάρτη 2015, δεν θα είναι σε θέση να μοιραστεί δημοσίως εικόνες και βίντεο που είναι σεξουαλικά ρητό ή δείχνουν γραφικό γυμνό στο Blogger.
Σημείωση: Θα επιτρέψει ακόμα γυμνό αν το περιεχόμενο προσφέρει ουσιαστικό δημόσιο όφελος, για παράδειγμα, στον καλλιτεχνικό, εκπαιδευτικό, ντοκιμαντέρ, ή επιστημονικά πλαίσια.
Οι αλλαγές που θα δείτε στα υπάρχοντα blogs σας (μεταφραση της Google οπως καταλαβαίνετε):
Εάν η υπάρχουσα blog σας δεν έχει σεξουαλικό ή γραφικό γυμνό εικόνες ή βίντεο σε αυτό, δεν θα παρατηρήσετε οποιεσδήποτε αλλαγές.
Εάν η υπάρχουσα blog σας έχει σεξουαλικό ή γραφικό γυμνό εικόνες ή βίντεο, το blog σας θα πρέπει να γίνουν ιδιωτικές μετά τις 23 Μαρτίου 2015. Δεν περιεχόμενο θα διαγραφούν, αλλά οι ιδιωτικοί περιεχόμενο μπορεί να δει μόνο από τον ιδιοκτήτη ή διαχειριστές του blog και το οι άνθρωποι που ο ιδιοκτήτης έχει μοιραστεί το blog με.
Ρυθμίσεις μπορείτε να ενημερώσετε για τα υπάρχοντα ιστολόγια
Εάν το ιστολόγιό σας δημιουργήθηκε πριν από 23 Μάρτη 2015, και περιέχει περιεχόμενο που παραβιάζει νέα πολιτική μας, έχετε μερικές επιλογές για την αλλαγή στο blog σας, πριν την έναρξη της νέας πολιτικής:
Αφαιρέστε σεξουαλικό ή γραφικό γυμνό εικόνες ή βίντεο από το blog σας
Σημειώστε το blog σας ως ιδιωτική
Αν έπαιρνα μάλλον το blog σας προς τα κάτω συνολικά, μπορείτε να εξάγετε το blog σας ως ένα αρχείο .xml ή να αρχειοθετήσετε το κείμενο και τις εικόνες στο blog σας χρησιμοποιώντας το Google Φαγητό σε πακέτο.
Επίδραση στα νέα blogs
Για οποιαδήποτε blogs που δημιουργήθηκαν μετά την 23 του Μαρτίου του 2015, μπορούμε να αφαιρέσουμε το blog ή να λάβει άλλα μέτρα εάν περιλαμβάνει περιεχόμενο που είναι σεξουαλικά ρητό ή παρουσιάζει γραφικό γυμνό, όπως εξηγείται στην πολιτική περιεχομένου μας.
http://papatzides.blogspot.gr/2015/02/23-blog-blogger.html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ