ΙΔΟΥ το αυθεντικό έγγραφο Βαρουφάκη που κάποιοι δύστυχοι πήγαν να παρουσιάσουν ως έργο Costello.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150224085525
Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες με την υποτιθέμενη αποκάλυψη ενός δημοσιογράφου αν δεν κάνουμε λάθος, του Γιάννη Κουτσομύτη, ο οποίος “ανακάλυψε” ότι η “λίστα Βαρουφάκη” έχει συντάκτη τον Declan Costello, οικονομολόγο του Ecofin. Για να το πούμε με απλά λόγια, ο Κουτσομύτης “αποκαλύπτει” ότι …
το κείμενο μας το έγραψε ξένος και μας το σέρβιρε έτοιμο κι όχι ο Βαρουφάκης.
Πώς την πάτησε ο ημιμαθής Κουτσομύτης ;
Στα κείμενα του Msoffice, αλλά και στα pdf της Adobe, υπάρχει η δυνατότητα να βλέπουμε τις ιδιότητες του εγγράφου, όπως το συντάκτη, την ημερομηνία κλπ. Το κύριο είναι ο “συντάκτης” του κειμένου.
Ο πονηρός(;) δημοσιογράφος λοιπόν, είπε να το παίξει Σέρλοκ Χολμς και να βγάλει λαυράκι.
Έψαξε τις ιδιότητες του εγγράφου και είδε ως συντάκτη τον Declan Costello. Μόνο που το κείμενο που έψαξε είναι μετατροπή/αποθήκευση από τον Costello σε pdf του αρχικού Ms word που έστειλε στους παραλήπτες με non-paper η κυβέρνηση. Το αρχικό κείμενο το έχουμε όλοι οι εγγεγραμμένοι στη ΓΓΕ και σας διαβεβαιώνουμε ότι συντάκτη έχει, τον συνήθη …user.
Η ελληνική κυβέρνηση έστειλε στα ΜΜΕ το αρχείο σε ms word με συντάκτη user και όχι σε PDF. Έτσι, την πάτησε ο Κουτσομύτης, κάνοντας τον Σέρλοκ Χολμς σε άλλο κείμενο και θα γίνει ρόμπα, αφού το tweet έχει ήδη αναδημοσιευθεί εκατοντάδες φορές.
1) η πατάτα του Κουτσομύτη
wpid 20150224085534
2) το αυθεντικό έγγραφο
wpid 20150224085539
http://makpress.blogspot.com/2015/02/yannis-koutsomitis.html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ