ΦΩΤΟ- ΣΟΚ! Χάνει το σπίτι της για… 850 ευρώ!

7696e pleist
Να χάσει το σπίτι της κινδυνεύει η κ. Παναγιώτα Ταπάσκου καθώς ο Δήμος Αθηναίων την απειλεί με κατάσχεση εξαιτίας οφειλών της, ύψους 856 ευρώ (!)

, από κλήσεις για παράνομη στάθμευση. Χθες το πρωί ο δικαστικός επιμελητής παρέδωσε στην κ. Ταπάσκου την έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης ακίνητης περιουσίας για ακίνητο ιδιοκτησίας της στην περιοχή του Γαλατσίου παραθέτοντας αναλυτική κατάσταση των οφειλών της προς το Δήμο Αθηναίων.
Σύμφωνα με το enikos.gr, η ίδια υποστηρίζει πως αδυνατεί να εξοφλήσει το χρέος της καθώς είναι απλήρωτη από το Δεκέμβριο ενώ το σπίτι το οποίο απειλείται με κατάσχεση φιλοξενεί την ίδια και την οικογένειά της και είναι η πρώτη της κατοικία.
Της παίρνουν το σπίτι για κλήσεις 850 ευρώ – ΦΩΤΟ
Σε επικοινωνία που είχε το enikos.gr με τη διεύθυνση οικονομικών του Δήμου Αθηναίων, ο υπεύθυνος της υπηρεσίας τόνισε πως εφόσον η οφειλέτης προχωρήσει σε ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών της καταβάλλοντας το 3% της οφειλής και διακανονίζοντας τις δόσεις μπορεί να μπλοκάρει την κατάσχεση. Ωστόσο, ερωτηματικά προκαλεί το πως ο Δήμος προχωράει σε επιδόσεις κατασχετηρίων προκειμένου να εκφοβίσει τους οφειλέτες με υπογραφή του ιδίου του διευθυντή Οικονομικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ