Μαύρες τρύπες και ανεγκέφαλοι !!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150225031301

Σε όλες τις Χώρες γίνονται εκλογές, αλλά το Κράτος συνεχίζει να λειτουργεί … απερίσπαστο. Σε ορισμένες μάλιστα, ούτε που το καταλαβαίνεις, αν είσαι ξένος ή επισκέπτης.
Εδώ εμείς, …. 6 μήνες πριν και 6 μήνες μετά τις εκλογές, δεν λειτουργεί ΤΙΠΟΤΑ (όχι βέβαια ότι και στο υπόλοιπο διάστημα λειτουργεί κάτι σωστό). Και το μεγάλο πρόβλημα μας, είναι ότι …. ανά 2 χρόνια έχουμε εκλογές!!
Έτσι πάντα, οι μεν προηγούμενοι, που δεν υπέγραφαν τίποτα και που τα παρέπεμπαν όλα στις καλένδες της σκοπιμότητας, τώρα θα αρχίσουν να ασκούν και κριτική (για τα δικά τους χάλια) και βέβαια …. οι τωρινοί, που ακόμα ψάχνονται μεταξύ των προεκλογικών ευχολογίων τους, των τροϊκανών δεσμεύσεων και της αμείλικτης πραγματικότητας, ΟΛΑ τα άσκημα θα τα φορτώνουν –και αυτοί με τη σειρά τους- στους προηγούμενους και βέβαια θα κάνουν ότι και οι προηγούμενοι (ως σαρξ εκ της σαρκός τους)!!
Και συ τώρα αγνέ Πολίτη,
πες μου σε παρακαλώ, πως ένας επιχειρηματίας (μικρός ή μεγάλος) ή έστω ακόμα και ένας πολίτης, θα ξεκινήσει να κάνει οτιδήποτε, όταν είναι χαμένος – ζαλισμένος – έκπληκτος, μεταξύ του …. «τίποτα δεν αλλάζει» (των πρώην) και του …. «όλα αλλάζουν» (των νυν)!!
Εδώ ακόμα και μια γονική παροχή να θες να κάνεις, μια τηλεόραση να αγοράσεις, ένα υπάλληλο να προσλάβεις και τελικά …. δεν το αποφασίζεις, το τρενάρεις συνεχώς, διότι δεν ξέρεις … «τι σου ξημερώνει αύριο», διότι, …. όλο ΑΚΟΥΣ για νέες Νομοθεσίες, που όμως τελικά δεν τις βλέπεις (ήτοι φούμαρα)!!
Για να μη πω και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ότι … ακόμα και τώρα προβληματίζεσαι – διστάζεις, αν θα πρέπει ή όχι να πληρώσεις τα δάνεια σου, τους φόρους σου, τα χαράτσια σου και τις υποχρεώσεις σου, μ’ όλα αυτά που άκουγες ή ακούς, για χαρίσματα, κουρέματα, διευκολύνσεις, σεισάχθειες κλπ!!
Μετά σου λέει, τα έσοδα δεν πάνε καλά, παντού «μαύρες τρύπες», κρυμμένοι θησαυροί, κουραφέξαλα σωτηρίας και στο βάθος, τρέχα γύρευε …. την «Ελπίδα»!!
Τελειώνετε λοιπόν και οργανωθείτε για να Κυβερνήσετε, διότι μέχρι να αποφασίσετε ποιο είναι το «νέο φάρμακο», ο ασθενής … δεν θα το χρειάζεται πια !!
Οι «μαύρες τρύπες», είναι μόνο στα ΑΔΕΙΑ κεφάλια ορισμένων και ο «κρυμμένος θησαυρός», είναι τελικά … η χαμένη σοβαρότητα του πολιτικού συστήματος!!
ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ