ΕΥΓΕ Έλενα Κουντουρά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150227073510Μια Κυρία της πολιτικής, τώρα αποδεικνύει και τις ικανότητες της στην διακυβέρνηση. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η υπουργός τουρισμού που εργάζεται νυχθημερόν, οχι μόνο έχει μπει στην ουσία των προβλημάτων του τουρισμού, αλλά έκανε και μια κίνηση – υπόδειγμα.
Με προσωπική της παρέμβαση απέτρεψε την ακύρωση δύο μεγάλων, μα πολύ μεγάλων “λογαριασμών” να βγάλουν την Ελλάδα από τα φετεινά τους προγράμματα. Αφορμή βεβαίως, οι άθλιες φήμες και το καταστροφικό σαμποτάζ, που βεβαιως βλάπτει την Ελλάδα και οχι τα νοσηρά μυαλά που τα διακινούν.
Πίσω από τις διαφαινόμενες ακυρώσεις των accounts εννοείται οτι βρίσκονταν κάτι εκατομμυρια ευρω και χιλιαδες θεσεις εργασιας σε επισφάλεια. Στην πιο κρίσιμη περίοδο. Και όμως η Έλενα με προσωπική της παρέμβαση, έσωσε την παρτίδα, εκπέμποντας εμπιστοσύνη. Γιατι εντέλει, Ελλάδα για τους ξένους είναι οι άνθρωποι που την εκπροσωπούν. Και η Έλενα αποδείχθηκε άξια εκπρόσωπος.
Η μεγαλύτερη δικαιωση ειναι όταν πολιτικοί που στηρίζεις επί σειρά ετών, να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου. Εύγε Έλενα, συνέχισε με ουσία και σκληρή δουλειά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ