Ξαναρχίζει τις αρπαχτές ο Παπανδρέου, μέχρι να τον …αρπάξουν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150227074228

Για λίγο …ξαποσταίνει στην Ελλάδα και ξανά προς την Αμερική τραβά! Ο λόγος για τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος μετά τη συμμετοχή του στις εκλογές και το απογοητευτικό για το κόμμα του αποτέλεσμα, ξεκινάει τα ταξίδια στο εξωτερικό, προκειμένου να υπερασπιστεί το έργο του! Ειδικότερα, ο πρώην πρωθυπουργός θα είναι ομιλητής σε συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αμερική σε ένα μήνα, στις 18 και 19 Μαρτίου, το οποίο διοργανώνει η Strategas Research Partners. Η εν λόγω, μάλιστα, εταιρεία μόνο …αδιάφορη δεν είναι καθώς οι εργασίες της επικεντρώνονται στην παροχή μακροοικονομικής έρευνας σε επαγγελματίες επενδυτές, ήτοι στους «γύπες των αγορών». Όπως άλλωστε αναφέρουν οι γνωρίζοντες ανάμεσα στους πελάτες της «Strategas» βρίσκονται οι μεγαλύτεροι διαχειριστές αμοιβαίων κεφαλαίων στο κόσμο αλλά και αρκετά hedge funds.
Εκεί αναμένεται να βρεθεί ο επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, δίπλα φυσικά σε ανθρώπους που μιλούν και συνδιαλέγονται με την παγκόσμια ελίτ. Για παράδειγμα στο ίδιο συνέδριο, θα λάβει μέρος ο Mark Kingdon, ιδρυτής μια Kingdon Capital, που επίσης ασχολείται με …επενδύσεις. Επίσης, παρών θα είναι και ο Bill Priest, διευθυντής της Epoch Investment Partners.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, λοιπόν, αρχίζει ξανά μετά από ένα μικρό διάλλειμα την παγκόσμια περιοδεία του, καθώς το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ., όπως όλα δείχνουν, δεν θα μακροημερεύσει. Εξάλλου, το 2,46% που έλαβε στις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου έδειξε ότι ο Ελληνικός λαός του γύρισε την πλάτη. Κάτι που προφανώς οι Αμερικάνοι (αλλά και ο ίδιος) δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί και συνεχίζουν να τον προσκαλούν σε συνέδρια, προκειμένου να μιλήσει για τις εμπειρίες του, όταν έριχνε την χώρα του στα βράχια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ