ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙSIS ΡIXNΟΥΝ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝ…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΙΣ… KAINE 4 ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΗ ΜΟΣΟΥΛΗ. –  ΠΡΟΣΟΣΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 

To Iσλαμικό Κράτος πραγματοποίησε και νέα δημόσια εκτέλεση ατόμου ρίχνοντάς το στο κενό από την ταράτσα κτιρίου.Στις φωτογραφίες που δημοσιοποιεί εμφανίζεται ένας μασκοφόρος ντυμένος στην χαρακτηριστική στολή με τα μαύρα να εξωθεί σε πτώση άτομο που έχει μπναταρισμένα τα μάτια και είναι χειροπόδαρα δεμένο.Το σώμα του θύματος στροβιλίζεται στο κενό.Μετά την πτώση του καταλήγει σε μπάζα αιχμηρά και σιδερόβεργες.

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙSIS ΡIXNΟΥΝ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝ1

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙSIS ΡIXNΟΥΝ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝ2

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙSIS ΡIXNΟΥΝ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝ3

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙSIS ΡIXNΟΥΝ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝ4

Το μαρτύριό του είναι οδυνηρό.Το αλλοπρόσαλο πλήθος που παρακολουθεί την εκτέλεση δεν δείχνει να ικανοποιείται.Πλησιάζει το θύμα που προφανώς ψυχοραγεί και το αποτελειώνει με λιθοβολισμό.

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙSIS ΡIXNΟΥΝ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝ5

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙSIS ΡIXNΟΥΝ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝ6

Η οργάνωση δεν αναφέρει την κατηγορία που του αποδόθηκε.Ο τρόπος εκτέλεσης παραπέμπει σε παλαιότερες και πιο πρόσφατες αντίστοιχες εκτελέσεις ατόμων για ομοφυλοφιλία.

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙSIS ΡIXNΟΥΝ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝ7

Έχει προηγηθεί συνοπτικού τύπου σαριακό δικαστήριο.Ένας φέρει ντουντούκα και ανακοινώνει την ποινή.Δεν αναφέρεται ούτε ο τόπος της νέας αυτής βαρβαρότητας αλλά με βάση τις αντίστοιχες εκτελέσεις αυτού του τύπου πρέπει να έγινε κάπου στο Ιράκ.

H Daesh έκαψε ζωντανούς 4 νεαρούς ιρακινούς γιατί δεν υπάκουσαν στην διαταγή να καταστρέψουν τα αγάλματα του Μουσείου στη Μοσούλη. Την πληροφορία μεταδίδει το site Al-Youm al-Sabaa. Τα άτομα αυτά είχαν απαχθεί 2 ημέρες νωρίτερα από την Daesh.( IRIB 27/2/15)

dimpenews

ΔΗΜΟΦΙΛΗ