Ήρθε η ώρα της ενεργοποίησης του Βασικού Μετόχου.

wpid 20150228092952

Μιας αναγκαιότητας όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη.
Ήρθε η ώρα της εφαρμογής ενός νόμου που πολεμήθηκε λυσσαλέα από τη διαπλοκή και σήμανε την αρχή του τέλους για τον Κ. Καραμανλή.
Ελάχιστοι ήταν αυτοί που στήριξαν τον τέως πρωθυπουργό και το νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Παυλόπουλο σε αυτό τον αγώνα.
Η διαπλοκή, βλέπετε, δεν έχει χρώμα, δεν έχει κόμμα.
Ρούφηξε στα γρανάζια της όλους όσοι θέλησαν να εξαρτηθούν από τη δύναμή της και επένδυσαν σ’ αυτή, απαξιώνοντας τη δημοκρατία που θέλει ο λαός να είναι κριτής και ρυθμιστής των αποφάσεων που αφορούν στη χώρα.
Αποσιωπήθηκε καθολικά η δικαίωση του νόμου στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.
Την αποκάλυψη αυτής της ιστορικής προδοσίας την έκανε η Ολυμπία
«ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ»: Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. Όλη η αλήθεια και η δικαίωση της Ελλάδας που αποσιωπούν οι βαρώνοι των ΜΜ”Ε”.
Η δικαίωσή του” Βασικού Μετόχου”, όμως έχει ανοίξει το δρόμο για την εφαρμογή του.
Βέβαια, αν θυμηθούμε τις ” μαύρες μέρες του Βασικού Μετόχου”, η τότε αξιωματική αντιπολίτευση του Γ. Παπανδρέου με τους βουλευτές της, ευρωβουλευτές, ΣΕΒ, καναλάρχες, μεγαλοεκδότες έδωσαν τα ρέστα τους για να χαρακτηρισθεί αντισυνταγματικός και να ριχθεί στις καλένδες. Το ίδιο και η ευρωπαϊκή διαπλοκή.
Μόνο που τώρα κοντά στα έξι χρόνια από την πτώση του Κ. Καραμανλή ο ρόλος όλων αυτών είναι ορατός και στον τελευταίο Έλληνα πολίτη.
Ξέρουμε ότι ο αγώνας δε θα είναι εύκολος, αλλά σίγουρα είναι αναγκαίος.
Ο λαός περιμένει και ελπίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ