Ιδού οι συνεργοί "εταίροι" στην απάτη των Greek Statistics!

wpid 20150301084058Η πλέον σοβαρή πτυχή στην απάτη των Greek Statistics είναι η μνημονιακή μεθόδευση των “προσδοκόμενων εσόδων”. Όλοι οι προϋπολογισμοί από το 2010 και μετά, συνιστούσαν μνημείο απάτης, αφού έκρυβαν κατω από το χαλί την πλασματική εισπραξιμότητα της παρανοϊκής φορολογίας. Ουδείς όμως μιλούσε για το αυτονόητο: Όταν π.χ. αυξάνεις κατά 650% (!!) την φορολογία των ακινήτων, ειναι αδύνατον να θεωρείς ότι θα τα εισπράξεις!
Όταν τριπλασιάζεις την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, ειναι εγκληματικό να θεωρείς οτι θα τριπλασιάσεις και τα έσοδα σου.
Όταν διπλασιάζεις τα τέλη κυκλοφορίας, ειδικά σε περίοδους ύφεσης, το πιθανότερο είναι να έχεις απώλεια και όχι διπλασιασμό των εσόδων.
Όλα αυτά τα φωνάζαμε από το 2010, όταν όλοι έβλεπαν “ανάπτυξη στο τέλος του χρόνου”. Όχι, δεν είχαμε μαντικές ικανότητες. Την στοιχειώδη οικονομικη λογική εκφράζαμε, αυτή που θα έπρεπε πρωτίστως να υπερασπίζονται οι “τεχνοκράτες της Τρόικας”, απέναντι στους επαγγελματίες κρατικοδίαιτους, κατ’ επάγγελμα άεργους, οικονομικά αγράμματους πολιτικάντηδες. Φεύ.
Όλη αυτή την φούσκα των πλαστών στοιχείων που έχουν οδηγήσει σε ανεισπρακτα έσοδα άνω των 81 δις, σε 3,4 εκατομμύρια “κόκκινα” ΑΦΜ, την δημιούργησαν από κοινού οι μνημονιακές κυβερνήσεις με την Τρόικα! Για να εξαπατούν ΕΕ, πιστωτές ψηφοφόρους και φυσικά τους εαυτούς τους.
Η αντίδραση λοιπόν του “τεχνοκράτη” Βίζερ απέναντι στην μοναδική λογική ενέργεια Ελληνικής κυβέρνησης τα τελευταία πέντε χρόνια προς αναβάθμιση της εισπραξιμότητας, αποδεικνύει το μέγεθος του εγκλήματος. Οι τεχνοκράτες “εταίροι”, προτιμούν να εξαπατούν εαυτούς και αλλήλους, από το να βρουν λύσεις.
Οι τεχνοκράτες “εταίροι” με τους ντόπιους κρετίνους, προτιμούν να συντηρούν τον μύθο του “μπαταχτσή Έλληνα”, από το να εξυγιάνουν την οικονομία.
Όταν λοιπόν οι “τεχνοκράτες εταίροι” ειναι συνεργοί στην καταστροφή, η ρήξη καθίσταται εθνική υποχρέωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ