BORIS NEMTSOV: Ένα ανδρείκελο, έρμαιο της συμμορίας Κλίντον – Σόρος το θύμα της προβοκάτσιας.

… ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ.
wpid 20150301085848
Αυτό το άρθρο με ημερομηνία 13/12/2012 του mondialisation αναφέρεται στις διασυνδέσεις μεταξύ της NED-National Endowment for Democracy (μια αγγλοαμερικάνικη ΜΚΟ συγκεκαλυμένη CIA) και την λεγόμενη δημοκρατική αντιπολίτευση κατά του Πούτιν. Έπειτα το Κρεμλίνο πήρε μέτρα για να εμποδίσει την χρηματοδότηση από το εξωτερικό δια τέτοιων τύπου ΜΚΟ αλλά η χρηματοδότηση συνεχίστηκε με μυστικό τρόπο.Το κίνημα SOLIDARNOST που έίχε την συμπροεδρία του ο Nemtsov, ενεργοποιούνταν από το εξωτερικό από την Washington και το Λονδίνο και προσέβλεπε ούτε λίγο ούτε πολύ να αποσταθεροποιήσει τη Ρωσία….
wpid 20150301085856
Η NED χρηματοδοτεί ένα κέντρο διεθνούς τύπου στη Μόσχα όπου περί τις 80 ΜΚΟ μπορούν να κάνουν συνεντεύξεις τύπου σε οποιοδήποτε θέμα επιλογής τους. Αυτή χρηματοδοτεί “ομάδες της στρατευμένης νεολαίας ” και εργαστήρια πάνω στο leadership για να “βοηθήσει τους νέους να ασχοληθούν με τον πολιτικό ακτιβισμό. ”Στην πραγματικότητα αυτή δαπανά επίσημα 2,7 εκατομύρια δολάρια σε ντουζίνες προγραμμάτων σε όλη τη Ρωσία.
wpid 20150301085859
Η NED χρηματοδοτεί μέρη κλιεδιά του συστήματος των δημοσκοπήσεων και της μελέτης του εκλογικού αποτελέσματος της Ρωσίας ένα μέρος κρίσιμο για να είναι ικανός να κραυγάσει για νοθεία. Χρηματοδοτεί μερικώς την πολιτική οργάνωση υπεράσπισης των δικαιωμάτων και δημοκρατικών ελευθεριών GOLOS.
Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της NED, τα κεφάλαια προορίζονταν για “μια λεπτομερή ανάλυση του ρωσικού εκλογικού σώματος το φθινόπωρο του 2010 και την άνοιξη του 2011……”
Τον Σεπτέμβρη του 2011, κάποιες εβδομάδες πριν τις εκλογές Δεκεμβρίου η NED χρηματοδοτεί μια συνέντευξη τύπου για πρόσκληση στην Washington βάζοντας στην σκηνή μια ανεξάρτητη” οργάνωση δημοσκοπήσεων το Levada Centre.Σύμφωνα με το site της η Levada, χρηματοδοτούμενη από την NED πραγματοποιεί σειρά δημοσκοπήσεων χρησιμοποιώντας μέθοδο για ανάλυση συναισθημάτων πολιτών και όχι μόνο στην “διαχειριζόμενη δημοκρατία ”των τελευταίων δεκαετιών.
Ένας από τους προσκαλεσμένους στη συνέντευξη τύπου στην Washington ήταν ο Vladimir Kara-Murza μέλος του ομοσπονδιακού συμβουλίου της Solidarnost (Αλληλεγγύη). Είναι επίσης “ σύμβουλος του μέλους της αντιπολίτευσης στη Douma Boris Nemtsov”.
Ο Nemtsov ήταν ο πρόεδρος της Solidarnost όνομα που όλως περιέργως προέρχεται από την εποχή του ψυχρού πολέμου όταν η CIA χρηματοδοτούσε την πολωνική ανατιπολίτευση και το συνδικάτο Solidarnosc του Lech Walesa.
[…]Ο Navalny συμπεριλαμβανόταν επίσης στην λίστα των μισθοδοτούμενων από την NED για να αποσταθεροποιήσουν χώρες. Σύμφωνα με ένα post στο blog του ίδιου του Navalny η LiveJournal του υποστηριζόταν από την NED ( επομένως τη CIA κάτι που προφανώς δείχνει ότι δεν ήταν και καλός πράκτορας) το 2007 και το 2008.
wpid 20150301085904
Με Navalny, οι παράγοντες κλειδί στην αντιπούτιν αμφισβήτηση συσπειρώθηκαν γύρω από την Solidarnost που δημνιουργήθηκε το 2008 από Boris Nemtsov, Vladimir Ryzhkov και άλλους. Ο Nemtsov δεν ήταν κάποιος που ήταν αμέτοχος στην διαφθορά. Σύμφωνα με το Business Week Russia της 23ης Σεπτέμβρη του 2007 ο Nemtsov γνώρισε το ρώσο τραπεζίτη Boris Brevnov στην Gretchen Wilson, αμερικανό υπήκοο και υπάλληλο της International Finance Corporation παράρτημα της Παγκόσμιας Τράπεζας.Οι Wilson και Brevnov παντρεύτηκαν.Με την βοήθεια του Nemtsov η Wilson κατόρθωσε να ιδιωτικοποιήσει την Balakhna Pulp and Paper Mill (μεγάλη χαρτοποιεία) στην ευτελιστική τιμή των 7 εκατομυρίων δολαρίων. Η εταιρεία ξεπλύθηκε και στην συνέχεια πουλήθηκε στην τράπεζα Swiss Investment της Wall Street, CS First Boston Bank. Οι εκθέσεις λένε ότι τα έσοδα του εργοστασίου ήταν 250 εκατομύρια δολάρια.
Η CS First Boston Bank πληρώνει επίσης όλα τα έξοδα μετακίνησης του Nemtsov στο πολύ πριβέ παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ του Davos. Όταν ο Nemtsov γίνεται ένα μέλος του γραφείο διευθυντή ο προσταττευόμενός του Brevnov διορίστηκε πρόεδρος Unified Energy System of Russia JSC. Δύο χρόνια αργότερα το 2009 ο Boris Nemtsov σήμερα ο“ κύριος αντιδιαφθορά ” χρησιμοποιεί την επιρρροή του για να απαλλάξει τον Brevnov από το κατηγορητήριο υπεξαίρεσης κεφαλάιων από δισεκατομύρια των περιουσιακών στοιχείων της Unified Energy System of Russia.
Ο Nemtsov δέχεται χρήματα από τον φυλακισμένο ολιγάρχη Mikhail Khodorkovsky το1999 όταν ο τελευταίος χρησιμοποιούσε τα δισεκατομύρια του για να εξαγοράει το Κοινοβούλιο ή την Δούμα. Το 2004 ο Nemtsov θα συναντήσει τον δισεκατομυριούχο ολιγάρχη στην εξορία Boris Berezovsky σε μια συνάντηση μυστική με άλλους εξόριστους ρώσους που είχαν επιρροή.Τότε ο Nemtsov κατηγορήθηκε ότι χρηματοδοτήθηκε το κόμμα του “Για μια Pωσία μέσα στη νομιμότητα και χωρίς διαφθορά ” με ξένα κεφάλαια.Οι αμερικανοί γερουσιαστές John McCain, Joe Liberman και Mike Hammer του Εθνικού Συμβουλίου του Ομπάμα έσπευσαν να τον βοηθήσουν.
Το επιστήθιο τσιράκι του Nemtsov ο Vladimir Ryzhkov της Solidarnost είχε μεγάλες διασυνδέσεις με ελβετικούς κύκλους του Davos.Ο ίδιος χρηματοδότησε ένα Davos Σιβηρίας.Σύμφωνα με τον απολογισμό του ρωσικού τύπου τον Απρίλη του 2005 ο Ryzkhov σχηματίζει μια επιτροπή από 2008 ως 2003 για να “τραβήξει ” τα κεφάλαια του Khodorkovsky φυλακισμένου όπως επίσης και αυτά ολιγαρχών που διέφυγαν όπως ο Boris Berezovsky και δυτικών ιδρυμάτων όπως η Fondation Soros.Ο δεδηλωμένος σκοπός τους όλου εγχειρήματος ήταν να συσπειρωθούν οι “δημοκρατικές ” δυνάμεις κατά Πούτιν. Στις 23 Mαίου2011 οι Ryzhkov, Nemtsov και πολλοί άλλοι ενεργοποιούν ένα νέο κόμμα το Κόμμα της Λαικής Ελευθερίας για να μπορέσουν να υποστηρίξουν ένα υποψήφιο πρόεδρο εναντίον του Πούτιν το 2012.(…)
Δ ΠΟΡΦΥΡΗΣ Π ΣΤΑΦΥΛΑ
dimpenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ