ΒΟΡΒΟΡΟΣ! Οι Σαμαροβενιζέλοι επιχείρησαν με πλαστά στοιχεία να φυγαδεύσουν τον Παπακωνσταντίνου!

wpid 20150301112802
wpid 20150301112808ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ” ΚΑΛΥΨΕ Ο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ!
Θυμάστε τις περισπούδαστες αναλύσεις των νταβατζήδων μεχρι και πριν από λίγες ημέρες;
“Όπως προκύπτει, ο Παπακωνσταντίνου έσβησε τα ονόματα των συγγενών για να αποφύγει την πολιτική ευθύνη, αφού δεν προκύπτει φοροδιαφυγή!!!” Ηταν το αφήγημα…
Δηλαδή, οι Σαμαροβενιζέλοι έστειλαν τον άθλιο στο ειδικό δικαστηριο έχοντας ήδη εξασφαλίσει την αθώωση του για το κακουργημα της απιστίας οπως αυτο στοιχειοθετείται από την απώλεια εκατομμυρίων στο δημόσιο λόγω της μεθόδευσης του. Δηλαδή ήθελαν να μας πείσουν ότι τα κίνητρα του Παπακωνσταντίνου είναι “ηθικά” και όχι οικονομικά.
Όλο αυτό το ανοσιούργημα κατά της πατρίδας κατέρρευσε μέσα σε λίγες ημέρες από τις μαρτυρίες. Ένας απίστευτος χορός εκατομμυρίων από “μαύρα έσοδα” έρχεται στο φως, υποχρεώνοντας πλέον το δικαστήριο να ασκήσει επιπλέον κατηγορίες, όπως την σύσταση συμμορίας κλπ, που επιφέρουν βεβαίως την ισόβια κάθειρξη.
Οι παρουσίες ανθρώπων όπως του εντιμότατου κυρίου Αλιβιζάτου που εμφανίστηκε ως “ειδικός στις οικογενειακές σχέσεις των Παπακωνσταντίνου” πρέπει να κάνουν την κυβέρνηση διπλά προσεκτική, στο τι μπορεί να σκαρφιστει το μαύρο μέτωπο για να φυγαδεύσει τον εκλεκτό του.
Το περι δικαίου αίσθημα πρέπει να ικανοποιηθεί χωρίς καμμία έκπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ