Η επιλεκτική αντίδραση των αντανακλαστικών της Ντόρας Μπακογιάννη!

wpid 20150302071311

Εντυπωσιακή ήταν η άμεση αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη στη δολοφονία του Boris Nemtsov η οποία λειτούργησε ως άλλος Ευάγγελος Βενιζέλος .
Θεωρεί ότι αυτή η δολοφονία ” αποτελεί ευθεία επίθεση στον πλουραλισμό της ρωσικής πολιτικής.
Θα θέλαμε να είχε η κυρία την ίδια ή ανάλογη αντίδραση στις σφαγές των χριστιανών της Συρίας, των Ουκρανών από το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου, δεν πάει πολύς καιρός που ο τότε αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών έδινε περιχαρής χειραψία με το διορισμένο από τους Αμερικανούς ναζιστή πρωθυπουργό της πολύπαθης χώρας.
Δεν πάει καιρός που ο ίδιος πολιτικός έστελνε ρηματική διακοίνωση στην Κύπρο και ξεφτέλιζε το εθνικό συναίσθημα των Ελλήνων.
Καμία αντίδραση από την κ. Μπακογιάννη.!
Ούτε, φυσικά, έκανε τον κόπο να ασχοληθεί, να ενοχληθεί και να σχολιάσει την επί σειρά ετών άδικη φυλάκιση του Αρχιεπισκόπου Αχρίδος Ιωάννη.
Διαβάστε στο παρακάτω σύνδεσμο ποιος ήταν ο ρόλος του δολοφονηθέντος Ρώσου πολιτικού για να μπορέσετε να αντιληφθείτε, γιατί κινητοποιήθηκε άμεσα η πρώην υπουργός των Εξωτερικών!
BORIS NEMTSOV: Ένα ανδρείκελο, έρμαιο της συμμορίας Κλίντον – Σόρος το θύμα της προβοκάτσιας.
Έτσι ίσως εξηγηθεί και το πώς οι συμφωνίες του Κ. Καραμανλή με τον Πούτιν γινόταν γνωστές σε πραγματικό χρόνο στο αμερικανικό Πεντάγωνο
Φώτης Ασημακόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ