Όποιος προσβάλει το ισλάμ δεν δικαιούται να ζει, δήλωσε μουλάς της Νορβηγίας!

ΜΟΥΛΑΣΣε τηλεοπτική του συνέντευξη προέτρεψε τους μουσουλμάνους να σκοτώσουν όσους καίνε το… ιερό κοράνι!

Στην σύλληψη του Najmuddin Faraj Ahmad, γνωστού ως μουλά Krekar, προέβησαν οι νορβηγικές αρχές μετά από εξτρεμιστική συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο της Νορβηγίας NRK. Ο φονταμεταλιστής μουλάς δήλωσε στο νορβηγικό τηλεοπτικό κανάλι ότι οι ισλαμιστές θα «υπερασπιστούν την πίστη τους με το ίδιο τους το αίμα», ενώ εξέφρασε και την ικανοποίησή του για την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι στις αρχές του έτους.

«Όταν γίνεται αναφορά στο συμβάν του Παρισιού, φυσικά και είμαι χαρούμενος για ότι συνέβη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Krekar σχετικά με την δολοφονία των εργαζομένων στο γαλλικό σατυρικό περιοδικό Charlie Hebdo.

Για να συνεχίσει λίγο αργότερα, προσθέτοντας: «Ο σκιτσογράφος είχε μετατραπεί σε άπιστο εν καιρώ πολέμου, οπότε είναι καλοδεχούμενη η δολοφονία του. Αφού «έπαιξε» με την αξιοπρέπειά μας, τις αρχές μας και τα πιστεύω μας, έπρεπε να πεθάνει. Όποιος δεν σέβεται το 30% του παγκόσμιου πληθυσμού δεν έχει κανένα δικαίωμα στην ζωή», συμπλήρωσε ο μουλάς που αλώνιζε μέχρι πρότινος στα ευρωπαϊκά εδάφη. Καταλήγοντας να δηλώνει στο τηλεοπτικό κανάλι ότι θα στείλει δώρα σε όποιους μουσουλμάνους σκοτώσουν τους απίστους που καίνε το κοράνι…

https://www.youtube.com/watch?v=Vp_1JvRsCYE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ