«Χέρι» στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Καράκας βάζει ο Μαδούρο της Βενεζουέλας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

μαδουροΘα πληρώνουν οι Αμερικάνοι για να επισκεφτούν τη χώρα, ενώ θα πρέπει να μειώσουν και το προσωπικό τους στην Πρεσβεία στο Καράκας, ανακοίνωσε ο «comandante» Πρόεδρος της χώρας!

Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας, Nicolás Maduro, ανακοίνωσε ότι η κυβέρνησή του αναμένεται να επιβάλλει την χρηματική ρήτρα των 160 δολλαρίων για όσους Αμερικάνους πολίτες επιδιώκουν να επισκεφτούν την χώρα του, προχωρώντας στην έκδοση της απαραίτητης βίζας. Ταυτόχρονα, ο Maduro διέταξε τους επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών να μειώσουν και τον αριθμό του αμερικανικού προσωπικού που εργάζεται στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Καράκας.

Ο σύντροφος και πολιτικό πρότυπο του δικού μας Τσίπρα, δήλωσε ότι προχωρά στην μείωση του προσωπικού της Αμερικανικής Πρεσβείας, επειδή η αντίστοιχη Πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Ουάσινγκτον έχει μόλις 17 υπάλληλους, ενώ η Αμερικανική στο Καράκας περισσότερους των 100.

Εντός του πλαισίου των αντι-αμερικανικών μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση της Βενεζουέλας, ο Πρόεδρος Maduro ζήτησε με συνοπτικές δημοκρατικές διαδικασίες από την Αμερικανική Πρεσβεία να τον ενημερώνουν κάθε φορά που τα μέλη της θα συναντιούνται με εκπροσώπους της αντιπολίτευσης.

Ενώ η επιβολή των 160 δολλαρίων για την απόκτηση βίζας από μέρους των Αμερικανών πολιτών που θέλουν να επισκεφτούν την Βενεζουέλα αποτελεί την αντίδραση του Maduro στα επίσης 160 δολλάρια που χρεώνει η Αμερικανική Πρεσβεία τους Βενεζουελανούς για την έκδοση μη- μεταναστευτικής βίζας και την είσοδό τους στις ΗΠΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ