Αντί να τον πάρουν με τις λεμονόκουπες εμφανίστηκε με ….μανταρίνια

st1_3
 
Μία χαρτοσακούλα με… μανταρίνια άνοιξε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης λίγο πριν αρχίσει η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
Τα μανταρίνια, τα οποία μοιράστηκαν στα μέλη της ΚΟ, ήταν μία προσφορά του

 
Μίλτου Κύρκου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ευρωβουλευτής του κόμματος αγόρασε τα μανταρίνια από μανάβικο στη Βαλαωρίτου, τα οποία έδωσε στον Στ. Θεοδωράκη, προκειμένου το Ποτάμι να δώσει το καλό παράδειγμα της υγιεινής διατροφής…
Μετά από τη συνεδρίαση, ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε ότι έχει ζητήσει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις συναντήσεις που είχε την περασμένη εβδομάδα σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Ρώμη.
«Υπάρχουν ανησυχητικά μηνύματα στην Ευρώπη» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού. Ο ίδιος χαρακτήρισε ανησυχητικό μήνυμα και το διχασμό στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, με τα 55 «ναι» και τα 45 «όχι» στις αποφάσεις Τσίπρα, ενώ εξέφρασε την ελπίδα να μην επικρατήσει και στη κυβέρνηση, μολονότι «υπάρχουν σημάδια ότι υπουργοί της κυβέρνησης συμπεριφέρονται περισσότερο ως αρχηγοί συνιστωσών, παρά ως υπουργοί μιας εθνικής κυβέρνησης».
Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης χαρακτήρισε ως λάθος μήνυμα προς το εξωτερικό το να μιλούν οι υπουργοί από τη μια για έκτακτους φόρους και «από την άλλη να βολεύουν φίλους και ημετέρους, να δίνουν κάποιες αυξήσεις σε συνδικαλιστές που πιέζουν και σε κάποιους άλλους που τους βοήθησαν και να λένε ότι θα τους ξαναπάρουν στο Δημόσιο».
Τέλος, ο κ. Θεοδωράκης κάλεσε την κυβέρνηση να τολμήσει να φέρει τη συμφωνία στη Βουλή. «Νομίζω ότι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα από αυτό το 55-45 που είχε η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ