ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ ΚΥΡΙΟ ΖΕΡΒΟ, εκλεκτό της συμμορίας του μνημονίου.

wpid 20150303011559Ο κύριος Αρθούρος Ζερβός, απομεινάρι του μνημονιακού καθεστώτος, ο άνθρωπος που έβλεπε το ρεύμα να αυξάνεται, τα χαράτσια στους λογαριασμούς, το πλιάτσικο από τους αετονύχηδες τύπου Energa, τις οικογένειες και τις επιχειρήσεις να εξαθλιωνονται, μόλις άλλαξε προβιά. Έβαλε αυτή του “εργατοπατέρα”.
Ειναι ο άνθρωπος που πίσω από την προκλητική συμφωνία με τα κουπόνια και τις αβάντες στους συνδικαλιστές, χτίζει το προφίλ του για την παραμονή στο τιμόνι του οργανισμού.
Ενός οργανισμού που ενώ παραμείνει δημόσιος, φέρεται ως κράτος εν κράτει, με τον κύριο Ζερβό που σε οποιαδήποτε ιδιωτική εταιρεία θα είχε ήδη απομακρυνθεί, κάνει δημόσιες σχέσεις με τους συνδικάλες για να σωθεί.
Εδώ η κυβερνηση πρεπει να βάλει τέλος στην φαρσοκωμωδία. Να τοποθετήσει άμεσα έναν διοικητή με τις απαραίτητες ικανότητες ωστε να εγγυηθεί τον κερδοφόρο, κοινωνικά υπεύθυνο και εταιρικά φιλικό χαρακτήρα της ΔΕΗ.
Γι’ αυτό θέλουμε δημοσια ΔΕΗ. Για να λειτουργεί προς όφελος της κοινωνίας και να ειναι μοχλός ανάπτυξης. Όχι για να ειναι φυτώριο διαφθοράς, διαπλοκής και μάστιγα για την κοινωνία.
Το κράτος λοιπόν, οφείλει να θέσει τα κριτήρια επιτυχίας για την λειτουργια του οργανισμού και ο νεος επικεφαλής να λειτουργήσει βάσει αυτών. Και σε μιλα πραγματικά δημοσια επιχείρηση, κριτήριο επιτυχίας ειναι το δημόσιο συμφέρον και όχι το συμφέρον μιας κάστας και ολίγων ποινικών και διαπλεκόμενων ολιγαρχών.
Αναμένουμε λοιπον την αντίδραση της κυβέρνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ