Ο Ερντογάν φοβάται μην τον δηλητηριάσουν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
ερντογαν
 
Από τον εξονυχιστικό έλεγχο ειδικής ομάδας γιατρών περνά το φαγητό του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.Όπως αποκαλύπτει ο προσωπικός του γιατρός Cevdet Erdöl, όλα τα τρόφιμα και τα γεύματα αναλύονται προτού σερβιριστούν στον Τούρκο πρόεδρο.
Ο Cevdet Erdöl, που είναι και βουλευτής της Άγκυρας για

το κυβερνόν Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), αποκάλυψε πως λαμβάνονται μέτρα για την ασφάλεια των γευμάτων του και κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του στο εξωτερικό.
Πρόκειται μάλιστα να εγκατασταθεί ένα νέο εργαστήριο για την ανάλυση της ασφάλειας των τροφίμων στο νέο προεδρικό μέγαρο.
“Υπάρχει πενταμελής ομάδα έκτακτης ανάγκης που βρίσκεται σε υπηρεσία 14 ώρες την ημέρα στο προεδρικό μέγαρο.
Έχουμε βγάλει πλάνο για την υγεία και τη διατροφή του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ό,τι πίνει και τρώει αναλύεται για ίχνη ακτινοβολίας, χημικών ουσιών, βαρέων μετάλλων και βακτηρίων”, σημείωσε.
Επισήμανε ακόμα ότι οι δολοφονίες σημαντικών προσωπικοτήτων δεν πραγματοποιούνται πλέον με σφαίρες, αλλά τα τρόφιμα είναι εκείνα που χρησιμοποιούνται ευρέως για αυτόν τον σκοπό.
Για αυτό και δείγματα από τα γεύματα του Ερντογάν περνούν από ανάλυση σε εργαστήρια τόσο στην Άγκυρα όσο και στην Κωνσταντινούπολη.
“Δεν έχει βρεθεί τίποτε ανησυχητικό στις αναλύσεις μέχρι στιγμής”, υπογράμμισε, τονίζοντας ότι το προσωπικό προσέχει να αγοράζει τρόφιμα και είδη υγιεινής από έμπιστους προμηθευτές.
Πηγή: Ηurriyetdailynews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ