Ο Καμίνης έκθετος στην υπηρεσία των Γερμανών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Giorgos-Kaminis
 
Επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με αφορμή τις δηλώσεις του στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, αναφορικά με την κυβερνητική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ.Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη με δήλωσή της, επιτίθεται κατά του κ. Καμίνη τον οποίο χαρακτηρίζει

 
«γνωστό θιασώτη των «φλου» και των απολίτικων θέσεων του Ποταμιού».
Ακόμη εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο κ. Καμίνης δυσφόρησε με τον σχηματισμό της συγκεκριμένης κυβέρνησης επειδή ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε οι ΑΝΕΛ «είναι χειραγωγούμενοι» και πρόσθεσε ότι ο δήμαρχος Αθηναίων «δεν είναι ο μόνος που δυσφορεί με την κυβέρνηση εθνικής και κοινωνικής σωτηρίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και για το γεγονός ότι ο Πρόεδρος του Κινήματος, ο κ. Πάνος Καμμένος είναι Υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας σ’ αυτή την κυβέρνηση».
Η κα Χρυσοβελώνη τόνισε ότι ο κ. Καμίνης «όπως και οι ομοϊδεάτες του, θα προτιμούσε μια υπάκουη κυβέρνηση στις εντολές ξένων και ντόπιων κύκλων προκειμένου να συνεχιστεί το γνωστό μνημονιακό έργο προς όφελος των λίγων ολιγαρχών και σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού».
Και κατέληξε: «Τον στενοχωρεί τον κ. Καμίνη το γεγονός ότι ούτε ο κ. Καμμένος, ούτε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι χειραγωγούμενοι. Δυστυχώς για εκείνον, ο ελληνικός λαός δεν συμμερίζεται ούτε κατ’ ελάχιστον τις απόψεις του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ