Η ΔΕΗ πληρώνει σε….όνειδος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την Χριστιάνα.
6 ευρά την ημέρα στους υπαλλήλους της ΔΕΗ αύξηση. Μαγκιά τους. Το ποσόν-συγκρινόμενο με άλλες εποχές- μοιάζει τόσο μηδαμινό, που ….ξεφτίλα και η συζήτηση, εν γένει.
Μέχρις εδώ, ΠΑΕΙ στον κόρακα. ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΑΙ.
Και πέφτει το διευκριστικόν….. ΣΕ ΕΙΔΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τ Ι Ε Ι ΔΟ Σ είναι αυτό το τιμημένο, βρε μάγκες;;; Είδος είναι τούτο ή …. ΟΝΕΙΔΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
6 ΕΥΡΑ την ημέρα ΣΕ ΕΙΔΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ένα σάντουιτς κι έναν καφέ….λέει……
ΆΚΟΥ ΔΕΗΤΖΗ, ΠΑΥΛΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΑΥΛΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ που ΤΟΛΜΑΣ και να το συζητάς.
Τα δεδομένα:
Ένα κιλό κιμάς σπάλα μοσχαρίσιος : 4.80 ευρά. ( με λίγο ψάξιμο , η αλήθεια….. αλλά ….ας όψεται η ανάγκη)
Ένα πακέτο μακαρόνια ιδιωτικής ετικέτας : 0.50 ευρά.
Ένας ντοματοπολτός ιδιωτικής ετικέτας : 0.47 ευρά.
Κρεμμύδια, σκόρδα, ελαιόλαδο, τυρί τριμμένο, υπολογισμένα για 4 μερίδες- δηλαδή να φάει ΟΛΟΚΛΗΡΗ η οικογένεια το μεσημέρι και ίσως….να μείνει και κάτι για το βράδυ : 1,50 ευρά, βαρειά κι ασήκωτα.
Η εξίσωσις :
‘Οπου – φαγητό τετραμελούς οικογένειας, βάλε σνακ ΔΕΗΤΖΗ. Και που σαι….μετά ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ να με κατηγορήσεις για….ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΝ….. ( so….cute).
To συμπέρασμα:
EAN ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ( καλή του ώρα του Λαζόπουλου με την συμπεθέρα) ότι ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να το κάνουν, και δεν δω ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που πανηγυρίζετε για το new era, να τα ΜΑΖΕΥΕΤΕ, τότε αγαπητοί μου……ΚΑΛΑ μαμήσια.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.
Υ.Γ: Άκουσα και από μια, ότι οι λαθρομετανάστες κοστίζουν 1,5 ευρώ την ημέρα σίτιση. Και ότι φυσικά…..αυτή ντρέπεται….
ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΗΣ ΠΩ, ότι δεκάδα αυγά κάνει 2 ευρά, συν φραντζόλα ψωμί κάνει 0,80, άρα με 2,8 διά 4, ίσον 0,75 ΠΕΡΊΠΟΥ , ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ;;;;;;;
ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Η ΚΥΡΑΤΣΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΤΙΠΟΤΑ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ