Τα "βρώμικα" μειλ της Κλίντον απαιτούν να δουν γερουσιαστές.

wpid 20150305082300Σύμφωνα με το Πρακτορείο Reuters, η κ. Κλίντον δέχεται επικρίσεις επειδή, όπως έγινε γνωστό, σχεδόν ολόκληρη η ηλεκτρονική της αλληλογραφία, όσο ήταν υπουργός Εξωτερικών, γινόταν μέσω ενός προσωπικού της λογαριασμού και όχι ενός κρυπτογραφημένου κυβερνητικού λογαριασμού.
“Θέλω το κοινό να δει την ηλεκτρονική μου αλληλογραφία. Ζήτησα από το υπουργείο να τα δώσει (τα emails) στη δημοσιότητα. Απάντησαν ότι θα τα εξετάσουν πριν από τη δημοσιοποίησή τους το συντομότερο δυνατόν”, δήλωσε η πιθανή υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2016.
Παράλληλα, το ελεγχόμενο από τους Ρεπουμπλικάνους Κογκρέσο των ΗΠΑ κατέθεσε αίτημα με το οποίο ζητεί να διαβάσει τα emails της Κλίντον και συγκεκριμένα όσα αφορούν τις τρομοκρατικές επιθέσεις του 2012 στη Βεγγάζη της Λιβύης κατά τις οποίες σκοτώθηκαν τέσσερις Αμερικανοί.
Χθες Τετάρτη, ο επικεφαλής της επιτροπής του Κογκρέσου που ερευνά την υπόθεση της Βεγγάζης, ο Τρέι Γκάουντι, δήλωσε ότι θα “προσφύγει στη δικαιοσύνη” προκειμένου να εξασφαλίσει όλη την ηλεκτρονική αλληλογραφία της Κλίντον την εποχή που ήταν υπουργός Εξωτερικών.
Πληροφορίες απο mignatiou.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ