ΔΕΝ αγαπάει την ευθύνη ο κ. Σαμαράς!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150305084220«Ν ‘αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. “, έλεγε ο Ν. Καζαντζάκης στην ‘Ασκητική ” του.
Στις 4 Οκτωβρίου 2009 ο Κώστας Καραμανλής μόνος του χωρίς κανέναν δίπλα του ή χειροκροτητές να τον επευφημούν υπέβαλλε την παραίτησή του ενώπιον ολόκληρου του ελληνικού λαού και όχι μέσα σε κομματικά όργανα.
Δεν είχε σημασία για εκείνον αν ήταν άδικη όπως απεδείχθη εκ των υστέρων η απόφαση εκείνη των πολιτών!
Δεν είχε σημασία για εκείνον, αν η απόφαση αυτή επί της ουσίας υπαγορεύτηκε από κέντρα διαπλοκής εγχώρια ή του εξωτερικού και αν είχε κάνει ένα μοναχικό αγώνα να διαδώσει την αλήθεια, να πείσει τους πολίτες για το πρόγραμμά του.
Στη σύγκληση της Κ.Ο. της Ν.Δ. αμέσως μετά από τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Παπανδρέου θα πει:
“Αναλαμβάνοντας τη συνολική ευθύνη για το εκλογικό αποτέλεσμα της 4ης Οκτωβρίου, δρομολόγησα τις διαδικασίες για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κόμματος. Απόφαση μου ήταν να αποχωρήσω από την ηγεσία, το ταχύτερο δυνατό, έτσι ώστε η Παράταξη να αποκτήσει νέα ηγεσία και να αφοσιωθεί άμεσα στην αποστολή της ως Αξιωματική Αντιπολίτευση”.
Απέδειξε το ήθος, την πολιτική του εμβέλεια, το θάρρος και τη δύναμη να αναλαμβάνει ευθύνες.
Σήμερα στη σύγκληση της Κ.Ο. της Ν.Δ. , αφού ήδη είδαμε τη βραδιά των εκλογών ένα Σαμαρά να επιχαίρει για το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, έχοντας μαζί του κάποιους κλακαδόρους να τον επευφημούν, αφού ζήσαμε τη ντροπή να μην υποδέχεται το νέο Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα στο Μαξίμου, αφού ήδη ανέβαλε τη σύγκληση της Κ.Ο. μία φορά, αφήνοντας την εσωστρέφεια να ταλανίζει το χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μην περιμένετε τίποτε διαφορετικό
ΔΕΝ αγαπάει την ευθύνη ο κ. Σαμαράς!
Το απέδειξε, άλλωστε, στα 2,5 χρόνια της συγκυβέρνησής του με το ΠΑΣΟΚ, όταν έπεφτε στα τέσσερα στους δανειστές και όταν συγκάλυπτε πλήρως τα εγκλήματα του Παπανδρέου για αν μπορεί να κυβερνά ελέω Τρόικας και διαπλοκής.
Φ. Ασημακόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ