ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! Χέρι – χέρι με το παρακράτος Παπανδρέου – Σαμαρά και η Αποστολοπούλου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150305120228Μία βρώμικη συμπαιγνία “αριστερής” υπουργού και “σαμαρόφρονα” ενστόλου, έβαλε βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας σε μια άνευ προηγούμενου προβοκάτσια.
Η συμμορία Παπανδρέου, επί υπουργείας Παπουτσή, ναι, του ανθρώπου που διέλυσε με χημικά και κουκουλοφόρους τους Αγανακτισμένους για να σώσει το αφεντικό του, είχε τοποθετήσει την αντισυνταγματική βομβα για το μεταναστευτικό στα θεμέλια του πολιτεύματος. Και όλως τυχαίως, το φυτίλι άναψε από την απίστευτη συμπαιγνία ενός σαμαρόφρονα και κάποιας συνεργάτιδος υπουργού που δεν έχει καν χαρτοφυλάκιο!
Την περιβόητη επιστολή την “παίρνει είδηση” μόνο το κανάλι της “σοβαρής Χρυσής Αυγής” και βεβαια ο… Σαμαράς!
Ένα μαύρο μέτωπο σε πλήρη ανάπτυξη.
Και κανείς δεν αναρωτήθηκε το αυτονόητο:
Πως ειναι δυνατόν να διακινηθεί εντολή που – σύμφωνα με τους προβοκατορες – υπαγορεύει την ΜΗ ΣΥΛΛΗΨΗ των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ!
Δεν εχει σημασία εαν μιλάμε για μεταναστες, φοροοφειλετες ή αυγουλέμπορους.
Εντολή για ΜΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ, συνιστά από μόνη της παράνομη πράξη!
Δικαίως λοιπόν ο Πανούσης μίλησε για άθλια προβοκατσια, αφού ακριβώς αυτό είναι.
Θέλεις να μην συλλαμβάνεις κάποιον; Αποποινικοποίησε πρώτα το αδίκημα του, ώστε να μην ειναι παράνομος.
Όπως ακριβως έγινε για τους μικροοφειλέτες του δημοσίου, που πρώτα ακυρώνεται ο κατάπτυστος νόμος της συμμορίας Παπανδρέου που ποινικοποιούσε την φτώχεια, ούτως ώστε να πάψουν οι δύστυχοι ΦΤΩΧΟΙ να θεωρούνται παράνομοι.
Οτιδήποτε άλλο, είναι παράνομο και αντισυνταγματικό
Ναι, βεβαιως για τους πρόσφυγες ο Ελληνισμός οφείλει να έχει την απόλυτη μέριμνα. Πρόσφυγες υπήρξαμε και εμείς. Πρόσφυγες όμως, όχι ριψασπιδες. Και τα χαρακτηριστικά του πρόσφυγα ειναι συγκεκριμένα. Ειναι η μάνα με τα παιδιά και τους γέροντες. Άντε μαζί και ο πατέρας.
Δεν μπορεί να μπαίνει παράνομα στην χωρα ο τριαντάρης ισλαμιστής Πακιστανός και να παριστάνει τον ανήλικο πρόσφυγα, διότι έτσι ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ! Για να πλουτίσουν κάποιοι, που συνιστούν Μαύρο Μέτωπο της κοινωνίας, της Ελλάδας, της ανθρωπότητας.
Είναι υποχρέωση λοιπόν του Ελληνισμού να αγκαλιάσει την προσφυγιά που σφάζεται από τους τσέτες στην Συρία, την Λιβύη, τη Νιγηρία.
Όποιος όμως θελήσει να πλουτίσει είτε ως νομικός είτε ως δουλέμπορος πάνω στον ανθρώπινο πόνο, στα ματωμένα αυτά χώματα, θα το πληρώσει ακριβά.
Κονόμα καθαρμάτων πάνω σε γενοκτονίες, τέλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ