“Άναψαν” τα αίματα στη Βουλή – Κόντρα Φίλη – Βρούτση (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

filis bouli

Σκληρή αντιπαράθεση είχαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την…απουσία των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας από την ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητείται αυτήν την ώρα το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση.

Συγκεκριμένα, παίρνοντας το λόγο από το προεδρείο ο κ. Φίλης, υπογράμμισε ότι “δεν είναι δυνατόν να συνεδριάζει η Βουλή και να μην υπάρχει ούτε ένας βουλευτής από τη ΝΔ».

«Έχουνε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κύριε Φίλη», σημείωσε ο ο προεδρεύων Αλέξης Μητρόπουλος.

«Παρακαλώ να εκφράσετε εκ μέρους του σώματος εσείς, ως προεδρείο, τη δυσαρέσκεια. Δεν είναι δυνατόν η Βουλή να λειτουργεί με απουσία όλων των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης», συμπλήρωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση Βρούτση

“Βρήκε ευκαιρία να ασκήσει κριτική σε μια δημοκρατική διαδικασία του κόμματος”, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος όπως φαίνεται πληροφορήθηκε για τα όσα είχε πει νωρίτερα ο κ. Φίλης.

Ο έντονος διάλογος μεταξύ των δυο αντρών συνεχίστηκε με τον κ. Φίλη να απαντάει πως η στάση της Νέας Δημοκρατίας “προσβάλει τη λειτουργία του κοινοβουλίου”.

“Δεν είναι δυνατόν να λειτουργεί η Βουλή με αυτόν τον τρόπο”, σημείωσε.

Ο κ. Μητρόπουλος κατάφερε τελικά να “κατευνάσει” τα πνεύματα μετά από λίγη ώρα.

κουτί πανδώρας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ