ΚΑΡΤΑ «ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ» και το Χαρτζιλίκι στα Παιδιά μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το διαβάσαμε κι αυτό:

“Τεκμήριο το χαρτζιλίκι πάνω από 300 ευρώ ΤΟ ΧΡΟΝΟ στο παιδί!”
από την κυβέρνηση στην οποία στηρίζουμε τις ελπίδες μας!!!

Η είδηση είναι τρομερή. Από τη μία, αναρωτιέται κανείς πως μπορεί ένας γονιός να δώσει λιγότερα του ενός ευρώ την ημέρα χαρτζιλίκι στο παιδί του. Και τι μπορεί να πάρει ένα παιδί με 82 λεπτά για να φάει; Ποινικοποιήθηκε επομένως και η τυρόπιττα.

Από την άλλη, η είδηση είναι ότι το σύστημά τους θα είναι σε θέση να αναγνωρίζει ακόμη και τα 300 Ευρώ που με κάποιον τρόπο δεν δικαιολογούνται για να τα προσθέτει στα τεκμήρια. Αυτό, μπορεί να στηριχθεί μόνο με την πλαστική κάρτα με την οποία σταδιακά θα θελήσουν προφανώς να μας επιβάλλουν να κάνουμε τις πληρωμές μας.

Η πλήρης υποταγή του ατόμου επομένως θα βρίσκεται στις ορέξεις του εκάστοτε κυβερνώντος. Καμία ελευθερία επιλογής λοιπόν, αύριο θα είναι σε θέση να γνωρίζουν ακόμη και ποια εφημερίδα αγοράζουμε, σε ποιο σημείο βρισκόμαστε, τα γούστα και τις προτιμήσεις του καθενός μας.

Ειλικρινά, μια Κυβέρνηση των προδιαγραφών του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ντροπή να περάσει τον εφιάλτη της κάρτας στην Ελληνική Κοινωνία. Τους προτείνω να το ξεχάσουν… Και εάν όχι, τότε καλώ τους έντιμους δικηγόρους αυτής της χώρας να αντιπαλέψουν το μέτρο αυτό ως φασιστικό και αυθαίρετο.

ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΤΑ «ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ», η κάρτα αυτή είναι Κάρτα Φακελώματος.

Υπήκοος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ