ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ 4 έξυπνοι τρόποι να χρησιμοποιήσεις τα νομίσματα από τα ταξίδια σου στο εξωτερικό!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγες το ταξιδάκι σου ή μάλλον τα ταξιδάκια σου και έχεις μαζέψει πλέον αρκετά νομίσματα που δεν είναι ευρώ- άρα όχι χρήσιμα για την Ελλάδα- και δεν ξέρεις τί να τα κάνεις!

ε2

Εμείς θα σου προτείνουμε μερικούς έξυπνους τρόπους να χρησιμοποιήσεις τα νομίσματα από το εξωτερικό, που με ορισμένους θα βγεις πραγματικά κερδισμένος.

Πούλησέ τα online

Το ήξερες ότι μπορείς να πουλήσεις online τα ξένα νομίσματα που δεν θέλεις να κρατήσεις; Κι όμως μπορείς να το κάνεις και μάλιστα σε τιμή πολύ κοντινή στην πραγματική τους αξία. Το ebay είναι το τέλειο μέρος για να ξεκινήσεις με αυτό.

Χρησιμοποίησέ τα ως διασκοσμητικά

Καθάρισε τα νομίσματά σου, αγόρασε ένα όμορφο μπουκαλάκι ή βάζο και βάλτα μέσα. Τοποθέτησέ το δίπλα στο παράθυρο ή δίπλα στο κρεβάτι σου, για να σου θυμίζει τα μέρη που έχεις επισκεφτεί.

Κάντα κοσμήματα

Αν έχεις κανένα τρυπάνι που περιφέρεται στο σπίτι χωρίς σκοπό, χρησιμοποίησέ το για να κάνεις τρύπα σε ένα νόμισμα και να το μετατρέψεις σε ένα ωραιότατο κολιέ, περνώντας το από κάποια αλυσίδα ή δερμάτινο σχοινάκι. Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να φτιάξεις βραχιόλι ή σκουλαρίκια.

Μετάτρεψέ τα σε μαγνητάκια

Το να μετατρέψεις τα νομίσματα σε μαγνητάκια είναι το τέλειος τρόπος να αποκτήσεις ένα souvenir από ταξίδια σου. Απλά αγόρασε μικρούς μαγνήτες και κόλλησέ τους πίσω από τα νομίσματα. Στη συνέχεια χρησιμοποίησέ τα για να στερεώσεις τις σημειώσεις και τις φωτογραφίες σου!

ΠΗΓΗ touristikos-odigos.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ