Η Σακοράφα καρφώνει τους Μπετατζίδες της διαπλοκής «Το χρέος είναι μιας κάστας του 10%» και τιμά την ψήφο του Ελληνικού λαού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

images?q=tbn:ANd9GcSDCS XKxZ4FnIrU6k1BDVZF5KsKN5FITcW48 86UT6 lblp96SkwΗ ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Σακοράφα μιλάει στο Κόκκινο και τον Κώστα Αρβανίτη με αφορμή την συνέντευξη τύπου της επιτροπής για το χρέος την Τρίτη αλλά και τις ενοχλήσεις που έχει προκαλέσει στις συστημικές και μνημονιακές δυνάμεις. «Αίτημα του ελληνικού λαού η επιτροπή του λογιστικού ελέγχου», σημειώνει.

Πώς, πότε και γιατί δημιουργήθηκε το ελληνικό χρέος;

Πρωτίστως σε αυτά τα ερωτήματα θα προσπαθήσει να απαντήσει η επιτροπή για το χρέος τόνισε η κ. Σακοράφα, αλλά και να αναδείξει τους υπαίτιους που οδήγησαν στον πολλαπλασιασμό του χρέους τα τελευταία χρόνια και οι οποίοι πρέπει να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό.

Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και των συστημικών δυνάμεων;

Οι αντιδράσεις έχουν ξεπεράσει τα όρια, σημείωσε η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ασκώντας έντονη κριτική στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, καταλογίζοντάς του μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τα δεινά που προκάλεσε η πολιτική του στάση στον ελληνικό λαό.

Παράλληλα απέκρουσε την ρητορική του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, που υποστηρίζει ότι “περασμένα ξεχασμένα” – προέχει να βγούμε από την κρίση, τονίζοντας ότι για τον ελληνικό λαό είναι απαίτηση η δικαιοσύνη και δεν μπορούν από τα έδρανα της βουλής ο κ. Θεοδωράκης να μιλάει έτσι.

Τέλος η κ. Σακοράφα σημείωσε ότι το ζήτημα της σύστασης επιτροπής λογιστικού ελέγχου είναι θέμα δημοκρατικής διαφάνειας και διασφαλίζει την κανονικότητα του Ελληνικού κράτους, ενώ καταλόγισε στις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι αφενός “παπαγάλισαν’ τις πολιτικές λιτότητας, αφετέρου “κώφευαν” για τους απαραίτητους λογιστικούς ελέγχους, που όφειλαν να πραγματοποιήσουν για να μην επαναλάβουμε τα λάθη που μας οδήγησαν μέχρι εδώ.

Πηγή: stokokkino.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ