ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Κομισιόν: Το EuroWorking group δεν έδωσε κανένα τελεσίγραφο στην Ελλάδα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

wpid 20150409045203

Βήματα προόδου στις συζητήσεις μεταξύ των θεσμών και των ελληνικών Αρχών, διαπίστωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της Ομάδας Εργασίας της Ευρωζώνης (ΕWG), σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς.

Όπως είπε, με βάση τη συμφωνία του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου, στόχος είναι να υπάρξει μια ολοκληρωμένη λίστα συγκεκριμένων μεταρρυθμίσεων, η οποία θα πρέπει να εγκριθεί από τους θεσμούς ως το τέλος Απριλίου, διαψεύδοντας οτι εχει δοθεί προθεσμία ολίγων ημερών στην Ελλάδα.

Ο Μ. Σχοινάς υπενθύμισε, επίσης, ότι το επόμενο βήμα είναι το Eurogroup της Λετονίας στις 24 Απριλίου, σημειώνοντας πως θα ήταν «ευπρόσδεκτη» η επίτευξη συμφωνίας πριν από την ημερομηνία αυτή.

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *