9/04/2021

Δ.Ν.Τ.,Οι Διεθνείς τοκογλύφοι

lagard_227142047

– F.M.I.,Usurai Internazionali- I.F.M.,International Usurers

Πριν από την καταβολή των € 462 εκατομμ.από την Ελλάδα στο ΔΝΤ, την Πέμπτη 9 Απριλίου ,τα στοιχεία που δημοσίεσε το Jubilee Debt Campaign δείχνουν ότι το ΔΝΤ έχει κερδίσει € 2.5 δισεκατομμύρια από τα δάνειά του προς στην Ελλάδα από το 2010. Αν η Ελλάδα αποπληρώσει το ΔΝΤ στο ακέραιο ,τά κέρδη θα ανέλθουν σε € 4.3 δις μέχρι το 2024.

jubilee-debt-campaign-logo
Το ΔΝΤ έχει χρεώσει πραγματικό επιτόκιο 3,6% επί των δανείων του προς την Ελλάδα. Αυτό το ληστρικό επιτόκιο είναι κατά πολύ περισσότερο από ό, τι το επιτόκιο με το οποίο το ίδρυμα καλύπτει όλα τα έξοδα του, αυτή την στιγμή περίπου 0,9%. Αν αυτό ήταν το πραγματικό επιτόκιο που η Ελλάδα έπρεπε να πληρώσει στο ΔΝΤ από το 2010, θα είχε γλυτώσει € 2.5 δισ στις πληρωμές.

usures in hell.(τοκογλύφοι στην κόλαση)

IMF has made €2.5 billion profit out of Greece loans

christine-lagarde

Δανίζοντας σε όλες τις χώρες που βρίσκονται σε κρίση χρέους μεταξύ 2010 και 2014, το ΔΝΤ έχει κάνει συνολικό κέρδος € 8.4δις, δηλαδή πάνω από το ένα τέταρτο των οποίων προέρχονται ουσιαστικά από την Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρήματα έχουν προστεθεί στα αποθεματικά του Ταμείου, τα οποία ανέρχονται σήμερα σε € 19 δισεκατομμύρια. Τα αποθεματικά αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των εξόδων εάν μια χώρα αθετεί τις αποπληρωμές. Το συνολικό χρέος της Ελλάδος στο ΔΝΤ είναι σήμερα € 24 δισεκατομμύρια.

Ο Τιμ Τζόουνς, οικονομολόγος του Jubilee , δήλωσε:

«Τα δάνεια του ΔΝΤ προς την Ελλάδα δεν έχουν μόνο διασώσει εκ πρώτης τις τράπεζες που δάνεισαν απερίσκεπτα, αλλά στην πραγματικότητα έβγαλαν ακόμη περισσότερα χρήματα έξω από τη χώρα. Αυτό το τοκογλυφικό επιτόκιο έρχεται να προστεθεί στό άδικο χρέος που επιβλήθηκε στον Ελληνικό λαό . »

usury.aristotle

Πηγή: http://jubileedebt.org.uk/news/imf-made-e2-5-billion-profit-greece-loans

Πηγή:
http://griechenwitz.bloog.it/%CE%B4-%CE%BD-%CF%84-%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CF%8D%CF%86%CE%BF%CE%B9-f-m-i-usurai-internazionali-i-f-m-interna.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ